Opsrkift - sådan laver du fried rice med kylling
1. CASHEW-TOPPING: Rist cashewnødderne i en tør wok, tag dem op, og læg dem til side. 2. Pil og hak løg. Pil og riv hvidløg fint, og skræl og riv ingefær. Svits løg, hvidløg og ingefær i 1 spsk. kokosolie i wokken, til løgene er klare. Tilsæt kyllingestrimler, og brun dem. Tilsæt yderligere 2 spsk. kokosolie, lad det smelte, og tilsæt dernæst de kolde ris. Vend rundt, og lad risene blive varme. Tilsæt sojasauce, sukker, fiskesauce og sesamolie, og lad det stege, til risene bliver gyldne. 3. CASHEW-TOPPING, FORTSAT: Rens og skær forårsløg i skrå skiver. Skræl gulerødderne, og høvl dem i lange bånd med en kartoffelskræller. 4. SERVERING: Skær limefrugter i både, og pluk koriander. Servér fried rice med kylling, cashewnødder, forårsløg og gulerodsbånd i skåle, og top med limeskiver og koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tunbøffer med grillet ananas-avocado-salsa – Få opskriften her
Onsdag: Pizza med søde kartofler og pesto – Få opskriften her
Torsdag: Sandwich med røget hellefisk og cashewcreme – Få opskriften her
Fredag: One-pot-pie med polenta-låg – Få opskriften her