
Aftensmad
Hvis du ikke fik gemt syltede rødløg fra i tirsdags kan du finde opskriften her 1. Tænd ovnen på 200°. Rids sværen på flæskestegen i tern med en skarp kniv, og gnid flæskestegen ind i salt. Hak rosmarin, og riv citronskallen fint. Drys rosmarin og citronskal på stegen, og pres det godt ned mellem sværene. Læg flæskestegen på en rist over en bradepande, og hæld lidt vand i bunden af bradepanden. Steg kødet i ovnen i ca. 1 time og 15 minutter, til centrumtemperaturen er 65°. Tænd for ovnens grillfunktion de sidste par minutter, hvis sværene ikke er blevet helt sprøde. 2. Persillekartofler: Skrub kartofler, og kog dem møre i letsaltet vand i 10 minutter. Lad dem trække i kogevandet i 5 minutter. Hæld vandet fra. Skyl og hak persille fint. Vend kartoflerne med olie og persille, og drys med salt. 3. Mormorsalat: Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. Skyl og tør ærteskud. Optø og afdryp ærterne. Anret salat, ærteskud og ærter i en skål, og top med syltede rødløg. Pres saften af citronen. Rør cremefraiche, citronsaft og sukker sammen, og smag til med salt og peber. Hæld lidt af dressingen over salaten, og servér resten i en skål sammen med flæskesteg i skiver og persillekartofler. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Grøntsagslasagne med hytteost - Få opskriften her
Tirsdag: Burger med oksekød, coleslaw og syltede rødløg - Få opskriften her
Onsdag: Sursød kylling med ris og aspargesbroccoli - Få opskriften her
Torsdag: Bagt torsk med parmaskinke, squash og tomater - Få opskriften her