
Syrlige rødløg:
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind. Krydr med timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter. Tag panden af varmen.
Tænd ovnen på 200º varmluft. Fordel fladbrødene på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på fladbrødene. Top med syrlige rødløg og grofthakkede valnødder. Dryp lidt olie over pizzaerne, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen samtidig i ca. 5 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Servering:
Top de varme fladbrødspizzaer med skyllet rucola og smuldret feta, og servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Frikadeller og vintersalat med kikærter, appelsin og granatæblekerner – få opskriften her
Onsdag: Jordskokkesuppe med torsk, kørvel og pancetta – få opskriften her
Torsdag: Spinatlasagne med valnødder og svampe – få opskriften her
Fredag: Kylling i flødetomatsauce med svampe – få opskriften her