Aftensmad

Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

21. februar 2011
af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Lav en grundfars af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.

Skift de traditionelle frikadeller til påskefrokosten ud med disse luksuriøse fiskefrikadeller med røget laks og grønne asparges.

Har du en foodprocesser, er farsen til fiskefrikadeller dejligt hurtig og nem at lave.

Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

Det skal du bruge:

Fantastiske fiskefrikadeller

Prøv en af disse lækre varianter:

Laksefrikadeller



Fiskefrikadeller med
rejer og dild



Grundopskrift på
fiskefrikadeller



Fiskefrikadeller med
røget makrel



Thaifiskedeller med
tigerrejer



200 g torskefilet, sejfilet el. lign. uden de små ben
Salt, peber
½ løg
1 æg
1 spsk mel
Evt. lidt mælk
2-3 skiver røget laks
3 grønne asparges
Smør og olie til stegning

Sådan gør du:
Hak fisken i foodprocessoren sammen med salt, peber og løg.

Tilsæt æg, mel og evt. lidt mælk. Farsen må ikke være for tynd.

Hak røget laks og asparges groft og rør i farsen.

Form og steg fiskefrikadeller med røget laks og asparges i smør og olie på en pande.

Server de lune fiskefrikadeller på frokostbordet med rugbrød og remoulade, eller server fiskefrikadeller med røget laks og asparges som en varm ret, evt. sammen med kartofler og stuvede grøntsager.





Læs også