
Fiskefrikadeller med røget laks og asparges
21. februar 2011Skift de traditionelle frikadeller til påskefrokosten ud med disse luksuriøse fiskefrikadeller med røget laks og grønne asparges.
Har du en foodprocesser, er farsen til fiskefrikadeller dejligt hurtig og nem at lave.
Fiskefrikadeller med røget laks og asparges
Det skal du bruge:
Fantastiske fiskefrikadeller
Prøv en af disse lækre varianter:
rejer og dild
fiskefrikadeller
røget makrel
tigerrejer
200 g torskefilet, sejfilet el. lign. uden de små ben
Salt, peber
½ løg
1 æg
1 spsk mel
Evt. lidt mælk
2-3 skiver røget laks
3 grønne asparges
Smør og olie til stegning
Sådan gør du:
Hak fisken i foodprocessoren sammen med salt, peber og løg.
Tilsæt æg, mel og evt. lidt mælk. Farsen må ikke være for tynd.
Hak røget laks og asparges groft og rør i farsen.
Form og steg fiskefrikadeller med røget laks og asparges i smør og olie på en pande.
Server de lune fiskefrikadeller på frokostbordet med rugbrød og remoulade, eller server fiskefrikadeller med røget laks og asparges som en varm ret, evt. sammen med kartofler og stuvede grøntsager.