Aftensmad
21. februar 2011(Opdateret 21.02.11)

Fiskefrikadeller med røget laks og asparges

Lav en grundfars af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Fiskefrikadeller med røget laks og asparges
Lav en grundfars af fisk eller skaldyr og kom forskelligt fyld i. Servér kartofler, rugbrød, pasta eller ris til – gerne fulgt af remoulade, pickles, stuvede grøntsager, tomatsauce eller salat.

Det skal du bruge

  • 200 g torskefilet, sejfilet el. lign. uden de små ben
  • Salt, peber
  • ½ løg
  • 1 æg
  • 1 spsk mel
  • Evt. lidt mælk
  • 2-3 skiver røget laks
  • 3 grønne asparges
  • Smør og olie til stegning
Annonce

Skift de traditionelle frikadeller til påskefrokosten ud med disse luksuriøse fiskefrikadeller med røget laks og grønne asparges.

Har du en foodprocesser, er farsen til fiskefrikadeller dejligt hurtig og nem at lave.

Fremgangsmåde

  1. Hak fisken i foodprocessoren sammen med salt, peber og løg.
  2. Tilsæt æg, mel og evt. lidt mælk. Farsen må ikke være for tynd.
  3. Hak røget laks og asparges groft og rør i farsen.
  4. Form og steg fiskefrikadeller med røget laks og asparges i smør og olie på en pande.
  5. Server de lune fiskefrikadeller på frokostbordet med rugbrød og remoulade, eller server fiskefrikadeller med røget laks og asparges som en varm ret, evt. sammen med kartofler og stuvede grøntsager.

Se flere opskrifter på fiskefrikadeller her.

Annonce

Læs også

Annonce

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.