

Fettuccine med ovnbagt tomatsauce
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g cherrytomater
- 2 squash
- 4 fed hvidløg
- 1 håndfuld basilikum
- 2 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
TILBEHØR
- 400 g fettuccine
- friskrevet parmesan
- frisk basilikum
1. Tænd ovnen på 200°. Skyl tomaterne, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl squash, skær dem i tern, og læg dem oven på tomaterne. Pil og pres hvidløg over tomat og squash, og top med basilikum. Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag retten i ovnen i ca. 30 minutter, til tomaterne er rynkede og gyldne. Brug en grydeske til at mose tomater og squash let sammen.
2. TILBEHØR: Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Vend den rustikke tomatsauce i pastaen, og servér med friskrevet parmesan og basilikum.
Tip: Fettucine er brede pastabånd, der både fås i en frisk og i en tørret udgave. Begge dele kan fint bruges.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Fuldkornspaneret rødspætte med smørdampet spidskål – Få opskriften her
Onsdag: Krydrede lammekoteletter med rodfrugtsalat – Få opskriften her
Torsdag: Peanutcurrry med kikærter – Få opskriften her
Fredag: Helstegt kylling og blomkålssalat med jordbær og ærter – Få opskriften her