Skriv søgeord
Aftensmad
Dildsild med krydder-urtesalat
29. juni 2021
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De gode dildsild med rødløg nydes bedst med godt rugbrød, evt. smilende æg og måske en lille snaps
4 personer
Det skal du bruge
8 store marinerede sildefileter
200 ml cremefraiche 18 %
2 tsk. dijonsennep
6 spsk. hakket dild
saft af ¼ økologisk citron
havsalt og friskkværnet peber
krydderurtesalat
dild, hakket
kørvel, hakket
1 rødløg i tynde ringe
friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du dildsild med krydder-urtesalat
Dræn væden fra sildene, dup sildene helt tørre, og del dem i lige store firkantede stykker.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend sildestykkerne i.
Lad sildene stå på køl og trække i mindst 4 timer.
Anret dildsildene med krydderurtesalat, krydr med peber, og servér rugbrød og evt. smilende æg til.
Prøv også at lave
din egen julesnaps
julemad
sild
fisk
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Tomatrelish
Aftensmad
Aftensmad
Nem og lækker ramen – ramensuppe med bøf og æg
Aftensmad
Aftensmad
Butter chicken med naanbrød og raita-dip
Aftensmad
Aftensmad
Lækker boeuf bourguignon
Læs også