Aftensmad

Dildsild med krydder-urtesalat

af Camilla Zarah Lawes 29. juni 2021
Foto: Columbus Leth
De gode dildsild med rødløg nydes bedst med godt rugbrød, evt. smilende æg og måske en lille snaps
4 personer

Det skal du bruge

  • 8 store marinerede sildefileter
  • 200 ml cremefraiche 18 %
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 6 spsk. hakket dild
  • saft af ¼ økologisk citron
  • havsalt og friskkværnet peber

krydderurtesalat

  • dild, hakket
  • kørvel, hakket
  • 1 rødløg i tynde ringe
  • friskkværnet peber

Opskrift - sådan laver du dildsild med krydder-urtesalat

  1. Dræn væden fra sildene, dup sildene helt tørre, og del dem i lige store firkantede stykker.
  2. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend sildestykkerne i.
  3. Lad sildene stå på køl og trække i mindst 4 timer.
  4. Anret dildsildene med krydderurtesalat, krydr med peber, og servér rugbrød og evt. smilende æg til.

 

Prøv også at lave din egen julesnaps

Andre lækre opskrifter