Aftensmad

Dejlig opskrift på syltede ribs

af Beagle Iuel-Brockdorff 22. august 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du en opskrift på syltede, syrlige ribs - perfekt til at pifte vildtkødet op

Syltede ribs

Ingredienser 500 g ribs300 g farin2 kanelstænger3-4 strimler skal fra øko-citronLÆS MERE: Find flere skønne opskrifter på bær til både sylte, sirupper og desserter herFremgangsmåde Hæld ribs, farin, kanelstænger og citronskal i en gryde og kog det i ca. 10 min.Hæld på skoldede glas.Ribsene serveres til kødretter som f. eks. vildt, bankekød, frikadeller og hamburgerryg.LÆS MERE: Byd dine gæster på en lækker menu af vildt, og brug de syltede ribs som tilbehør - få inspiration til vildt menuen herHvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ fra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometer fra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER