Opskrift - sådan laver du dampet kylling med urter og græskarkerner
1. URTEDRYS: Hak græskarkerner, krydderurter, revet citronskal og salt fint i en minihakker eller foodprocessor. 2. Tænd ovnen på 180°. Dup kyllingefileterne tørre, og læg dem i et ovnfast fad. Dryp olie over dem, og fordel urtedrysset over. Hæld hvidvin og fløde i bunden af fadet. Sæt det i ovnen i ca. 20 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt. 3. TILBEHØR: Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter, til de er møre. Nip enderne af de grønne bønner, og lad dem koge med i gryden de sidste 5 minutter af kartoflernes kogetid. Hæld vandet fra, og læg kartofler og bønner i en skål. 4. SERVERING: Smag saucen fra kyllingefadet til med salt og peber. Servér kyllingefileterne direkte fra fadet sammen med kogte kartofler og bønner.
TIP: Har du en rest hvidvin, kan det bruges til at gives saucen ekstra smag. Hvidvinen kan evt. erstattes med 2 dl bouillon og saft af ½ citron
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Boller i karry med kokos og mango – Få opskriften her
Onsdag: Rugbrødssandwich med lakserilette – Få opskriften her
Torsdag: Risotto med spinat og ærter – Få opskriften her
Fredag: Filodejstarteletter med hønsekød og grønne asparges – Få opskriften her