Aftensmad

Clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing

af Mai Knauer 7. juli 2014
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter byder på lækre hjemmelavede sandwich. Her får du opskriften på clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing

Clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing til 4 personer

Tryk de færdige sandwicher godt sammen, og skær dem over i 2 trekanter.   INGREDIENSER 4 kyllingebrystfileter salt og friskkværnet peber olie til stegning 6 rosmarinkviste 150 g bacon i skiver ¼ icebergsalat 8 skiver sandwichbrød 25 g soltørrede tomater   KARRYDRESSING ½ løg lidt olie til stegning 1 spsk. karry ½ tsk. stødt spidskommen 1 tsk. flydende honning 3 spsk. græsk yoghurt 2 spsk. god mayonnaise  

Opskrift - sådan laver du clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing

  1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i lidt olie på en varm pande sammen med rosmarinkvistene i 5-6 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt. Stil panden til side. Steg baconskiverne på en tør, varm pande på begge sider, til de er sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Skyl og slyng icebergsalaten. Skær kyllingefileterne i skiver.   2. Karrydressing: Pil løget, og hak det fint. Steg løget i lidt olie på en pande sammen med karry og spidskommen i 1 minut. Tilsæt honning. Lad løgmassen køle af i en skål, og vend derefter yoghurt og mayonnaise i. Rist brødene på en brødrister eller i ovnen. Smør med karrydressing. Fordel soltørrede tomater, salatblade, kyllingefilet og bacon på halvdelen af brødskiverne, og læg de sidste brødskiver ovenpå.  

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

BLT-sandwich med hjemmelavet mayo - Få opskriften her

Focacciabolle med carpaccio og basilikumpesto - Få opskriften her

Tyrkisk vegetar-wrap med tzatziki og tomatsalsa - Få opskriften her

Baguette med laks og wasabimayonnaise - Få opskriften her