

Chili con carne med edamamebønner
CHILI CON CARNE
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 spsk. solsikkeolie til stegning
- 2 spsk. spidskommen
- 1 kanelstang
- 1 spsk. stødt koriander
- 500 g hakket oksekød
- 1 tsk. tørrede chiliflager
- salt og friskkværnet peber
- 1 dåse hakkede tomater
- 400 g edamamebønner uden bælg (fra frost)
TILBEHØR
- 3 dl ris
TIL SERVERING
- 1 frisk grøn chili
- 8 spsk. cremefraiche 9 %
- ½ bundt koriander
1. Chili con carne: Pil hvidløg og løg, og hak dem fint. Steg løgene i olie i en gryde sammen med spidskommen, kanelstang og koriander. Tilsæt oksekødet, og lad det blive brunt. Krydr med chili-flager, salt og peber. Rør hakkede tomater i, og lad retten simre i 30 minutter. Rør indimellem. Tilsæt edamamebønner, og lad dem koge med et par minutter inden servering.
2. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken.
3. Servering: Rens chilien, og skær den i skiver. Servér chili con carne med cremefraiche, chiliskiver og kogte ris drysset med koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingebryst med mandler, ananassalsa og ris - Få opskriften her
Tirsdag: Andebryst med sød sojasauce og grøn linsesalat - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingesuppe med to slags kål og shiitakesvampe - Få opskriften her
Fredag: Ribbenssteg med sprøde kartofler, syltede rødløg og estragonmayonnaise - Få opskriften her