

Butternut-røsti med røget laks
DET SKAL DU BRUGE
- 500 g butternutsquash (skrællet vægt)
- 2 løg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 æg
- 1 dl finvalsede havregryn
- salt og peber
- 2 spsk. smør til stegning
TOPPING
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 400 g røget laks
- 1 håndfuld purløg
- 125 g blandet grøn salat
Opskrift - sådan laver du butternut squash røsti med røget laks
1. Butternut-røsti: Tænd ovnen på 200°. Skræl butternutsquash, og riv den groft. Pil og riv løget, og bland det med revet butternutsquash. Tilsæt olivenolie, æg, havregryn, salt og peber, og rør godt rundt. Beklæd en bageplade med bagepapir. Tryk en håndfuld af røstiblandingen sammen mellem hænderne, og tryk den dernæst ud på bagepladen som en flad bøf. Sæt bagepladen i ovnen i 25 minutter, til røstierne er flot gyldne.
2. Topping: Top røstierne med cremefraiche, røget laks og finthakket purløg. Servér med grøn salat.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pizza med rodfrugter, pancetta og æble - Få opskriften her
Onsdag: Italiensk kyllingesuppe - Få opskriften her
Torsdag: Avocadomad med feta og pocherede æg - Få opskriften her
Fredag: Ribeye-bøffer med hasselbackkartofler og svampesauce - Få opskriften her