- 400-500 g lammekød (culotte eller inderlår) 
- 1 løg i tynde ringe 
- 2 fed hvidløg, finthakkede 
- 1 lille rød chili, fintstrimlet 
- 200 g frisk spinat (eller 250 g optøet helbladet) 
- 2½ spsk. olie 
- 6 hele nelliker 
- 4 stk. hel kardemomme 
- 3 tsk. garam masala (indisk blandingskrydderi) 
- 2 tsk. gurkemeje 
- 100 g abrikoser i små terninger 
- 1½ dl rosiner 
- 75 g usaltede pistacienødder 
- 3 dl basmatiris 
- 5-7 dl varm hønse- eller grøntsagsbouillon (terning + vand) 
- 250 g (1 pose) friske, rensede grøntsager i små stykker, f.eks. porre, courgette, gulerod, rød peber (fås grydeklar i supermarkeder) 
- salt og peber