Aftensmad

Baguette med laks og wasabimayonnaise

af Mai Knauer 21. februar 2022
Foto: Columbus Leth
Denne uges hverdagsopskrifter byder på lækre hjemmelavede sandwich. Her får du opskriften på baguette med laks og wasabimayonnaise
4 personer

INGREDIENSER

  • 4 minibaguettes (små flutes)
  • 100 g rucula
  • 1 bakke ærteskud
  • 1 bundt radiser
  • 300 g røget laks i skiver

WASABI-MAYONNAISE

  • 75 g god mayonnaise
  • 1-2 tsk. wasabipulver
  • 1 tsk. friskpresset limesaft
  • salt og friskkværnet peber

Fisk skal vi gerne spise et par gange om ugen, og en lækker sandwich med laks tæller også med i fiskeregnskabet

1. Wasabi-mayonnaise: Rør mayonnaise, wasabipulver og limesaft godt sammen. Smag til med salt og peber.

 

2. Flæk brødene, og smør med wasabi-mayonnaise. Skyl rucola, ærteskud og radiser. Skær radiserne i tynde skiver. Fordel rucola på brødet sammen med ærteskud, radiser og skiver af røget laks, og servér.

 

TIP: Det sennepsagtige wasabipulver giver mayonnaisen kant. Kig efter det på supermarkedets hylder med sushi-produkter.

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

BLT-sandwich med hjemmelavet mayo - Få opskriften her

Clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing - Få opskriften her

Focacciabolle med carpaccio og basilikumpesto - Få opskriften her

Tyrkisk vegetar-wrap med tzatziki og tomatsalsa - Få opskriften her