

Baguette med laks og wasabimayonnaise
INGREDIENSER
- 4 minibaguettes (små flutes)
- 100 g rucula
- 1 bakke ærteskud
- 1 bundt radiser
- 300 g røget laks i skiver
WASABI-MAYONNAISE
- 75 g god mayonnaise
- 1-2 tsk. wasabipulver
- 1 tsk. friskpresset limesaft
- salt og friskkværnet peber
Fisk skal vi gerne spise et par gange om ugen, og en lækker sandwich med laks tæller også med i fiskeregnskabet
1. Wasabi-mayonnaise: Rør mayonnaise, wasabipulver og limesaft godt sammen. Smag til med salt og peber.
2. Flæk brødene, og smør med wasabi-mayonnaise. Skyl rucola, ærteskud og radiser. Skær radiserne i tynde skiver. Fordel rucola på brødet sammen med ærteskud, radiser og skiver af røget laks, og servér.
TIP: Det sennepsagtige wasabipulver giver mayonnaisen kant. Kig efter det på supermarkedets hylder med sushi-produkter.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
BLT-sandwich med hjemmelavet mayo - Få opskriften her
Clubsandwich med rosmarin og hjemmelavet karrydressing - Få opskriften her
Focacciabolle med carpaccio og basilikumpesto - Få opskriften her
Tyrkisk vegetar-wrap med tzatziki og tomatsalsa - Få opskriften her