Opskrift - sådan laver du aubergineruller med bolognese
1. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og snit bladselleri. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Steg løg, hvidløg, selleri og gulerødder let i olie i en stor gryde. Tilsæt oksekød og krydderier, og brun kødet. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og rødvin. Lad bolo-
gnesen simre i mindst 30 minutter.
2. AUBERGINERULLER: Tænd ovnen på 200°. Skyl auberginerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på langs. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie, krydr med salt, og bag skiverne i ovnen i ca. 15 minutter. Smør et ovnfad med olie. Fordel bolognese på auberginerullerne, og læg et lille stykke mozzarella i den brede ende. Rul skiverne sammen om fyldet, og læg dem i fadet. Riv parmesan over, og sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til osten er gylden og sprød.
3. SERVERING: Servér aubergineruller med skyllet rucola og lunet flute
TIP: I stedet for 1 dl rødvin kan du bruge 3 spsk. rødvinseddike
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefad med rodfrugter - Få opskriften her
Tirsdag: Pitabrød med edamame-falafler og haydari - Få opskriften her
Onsdag: Fyldte kartofler med æg og bacon - Få opskriften her
Torsdag: Kylling i rød peanut-curry - Få opskriften her