Aftensmad

Asiatisk salat med kylling

af Louisa Lorang 19. april 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er asiatisk salat med kylling. Få opskriften her

Glasnudler kaldes også for risnudler og er tynde, fine nudler, der bliver næsten klare, når de tilberedes. Du kan sagtens bruge andre nudler. Følg kogeanvisningen på pakken.75 g glasnudlerkogende vand2 kyllingebryster i strimlerolie til stegningsalt½ dl limesaft½ dl fiskesauce1 ½ spsk. sukker1-2 tsk. hakket chilipeberENDVIDERE:1 rødløg i tynde både2 gulerødder i julienne½ agurk i tynde skiver1 håndfuld plukket mynte2 håndfulde plukket korianderKom glasnudlerne i en skål, og dæk dem med kogende vand. Lad dem trække, til de er møre, ca. 5 minutter. Skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af. Steg kyllingen i olie på en varm pande. Krydr med salt.Rør limesaft, fiskesauce, sukker og chili sammen, og vend nudler, kylling, løg, gulerødder og agurk med dressingen. Smag til med mynte og koriander, og servér straks.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER