Aftensmad

Andesauce

17. oktober 2012
af Louise Dandanell Ørsted
Ingen and uden den lækre sauce til!

Tid: 10 min. + kogetidDet er ikke svært at lave en god sauce, den kræver blot gode ingredienser.

1 løg2 gulerødder1 persillerod1 spsk smørIndmad og vinger fra anden7 dl vand3 dl flødeSky fra andenGeléSalt og peberEvt. kulør

Vask løget og del det i kvarter uden at pille det. Skræl gulerødder og persillerod og del dem i store stykker. Svits grøntsagerne i smør i en gryde sammen med indmad og vinger i ca. 5 minutter. Hæld vand på og lad det simre i mindst 1 time. Si det og kom væden op i gryden igen. Hæld fløde og sky (uden for meget fedt) i og lad det simre i yderligere 20 minutter. Smag til med gelé, salt og peber. Justér eventuelt farven med lidt kulør.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du den perfekte andesteg: Få 3 tips her