
Aftensmad
Opskrift - sådan laver du ærtesuppe med bacon og ærteskud
1. Pil og hak løg. Steg dem i olie i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt frosne ærter og hønsebouillon, og bring det i kog. Lad suppen koge i 10 minutter. Rør basilikumblade og mascarpone i suppen. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, til den er jævn og glat. Varm suppen igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber. 2. Servering: Skær bacon i tern, og steg dem gyldne på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl og pluk ærteskud. Anret suppen i dybe tallerkener, og drys med bacon og ærteskud. Servér med brød til.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kylling i karry med æble og spidskålssalat - Få opskriften her
Tirsdag: Grov spinattærte med laks og pinjekerner - Få opskriften her
Onsdag: One pot-pasta med tomater, chorizo og basilikum - Få opskriften her
Fredag: Klassisk lasagne med blandet grøn salat - Få opskriften her