æggewraps
Aftensmad

Æggewraps med laks og avocado

8. februar 2018
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Lav nemme wraps af æg og fyld dem med grønne og cremede grøntsager. Her får du opskriften på æggewraps med laks og avocado

Æggewraps med laks og avocado 

Tid: 15 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 6 æg 1 tsk. salt smør til stegning  
  FYLD 400 g koldrøget laks 2 modne avocadoer 50 g frisk spinat 150 g flødeost naturel saft af ½ citron friskkværnet peber   PRØV OGSÅ: Wraps med andebryst og sesammarineret grønt  

Opskrift - sådan laver du æggewraps med laks og avocado 

1. Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg 4-6 helt tynde æggewraps.   2. FYLD: Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber. Rul wrappen sammen, og servér straks.  

Få indkøbslisten til hele ugen her

 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Dhal med kokos og aubergine – få opskriften her

Tirsdag: Tomatsuppe med oksekødboller og croutoner – få opskriften her

Torsdag: Rugbrødssandwich med hønsesalat – få opskriften her

Fredag: Nudelsalat med okseskiver og spicy dressing – få opskriften her