Mad

Æggekage med tomat og asparges

af Louisa Lorang 5. juli 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er æggekage med tomat og asparges. Få opskriften her

6 ægsaltlidt smør til stegninglidt olie til stegningENDVIDERE:3 spsk. fiskesauce1 spsk. hakket ingefær2 tsk. sukkersaft af ½ limefrugt1 lille bundt grønne asparges2 tomater i terninger1 lille bundt korianderTILBEHØR:rugbrødPisk æggene med en smule salt. Smelt lidt smør på en varm pande sammen med lidt olie. Hæld æggemassen på panden, skru ned til lav varme, og steg, til æggekagen er færdig. Sæt gerne et stort låg over panden, så tilberedes æggekagen hurtigere.Rør fiskesauce, ingefær, sukker og limesaft sammen. Knæk den nederste, træede del af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i skrå skiver, og vend dem med tomater og koriander.Servér den varme æggekage toppet med grøntsager og ingefærdressing, og giv rugbrød til.Opskriften er til 2 personer