Desserter

Myslibar

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 28. juni 2021
Sunde barer - lige til at have med på farten. Få opskriften på myslibar her
50 min 4 personer
Tid i alt 1 t og 10 min

Det skal du bruge

  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 75 g Molasses Sugar
  • 2 tsk. stødt kanel
  • ½ tsk. salt
  • 100 g groft hvedemel
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g grofthakkede hasselnødder
  • 50 g kokosmel
  • 100 g rosiner
  • 25 g tørrede gojibær
  • 1 revet æble
  • 1 dl agavesirup
  • ¼ dl koldpresset rapsolie
  • 1 æg (str. L)

Opskrift - sådan laver du mysliarer

  1. Bland havregryn, Molasses Sugar, kanel, salt og mel i en stor skål. Bland det grundigt med fingrene.
  2. Tilsæt solsikkekerner, græskarkerner, hasselnødder, kokosmel, rosiner og gojibær, og bland igen. Kom revet æble i skålen.
  3. Pisk agavesirup, olie og æg sammen, og hæld det i massen. Bland massen grundigt, og pres den i en form (32 cm x 22 cm), smurt og beklædt med bagepapir.
  4. Bag myslibarerne i en forvarmet ovn ved 175° varmluft i 30 minutter. Tag dem ud, og lad dem køle en smule. Skru ovnen ned til 125°.
  5. Tag myslibarerne ud af formen, og skær dem ud med en stor kniv, inden massen bliver helt kold. Sæt dem på en rist, og bag dem i 20 minutter ved 125°.
  6. Lad dem køle helt af på risten, og opbevar dem derefter køligt og tørt i en kagedåse eller lignende i op til 1 uge

Er du på udkig efter flere snakcs? Så læs om disse 3 snacks, der slet ikke er så usunde, som vi troede