Kost & motion

Squat kan give dig numsen du altid har drømt om

Drømmer du om faste baller og æbleformet numse som Jennifer Selter? Så læs med om squat her!

Det udsultede slanke look som trend er blevet erstattet af fitness slank og "strong is the new skinny" bølgen, derfor er der i dag ekstra fokus på at styrketræne og at skabe muskler, såsom den perfekte numse.

 

Balleøvelser: squat

De sociale medier bugner af inspiration, billeder og guides til, hvordan du kan forbedre din bagdels udseende, og særligt Instagram har taget pladsen som værende stedet, hvor man kan få en daglig dosis fit-spiration som det så klogt hedder. En af de helt store Instagram stjerner hedder Jennifer Selter og hun har hvad mange vil kalde for drømmenumsen.

Men det fantastiske ved Jen Selters numse er, at det ikke er én hun har fra naturens side, som mange måske kunne tro, nej det er faktisk en numse hun har trænet sig til bl.a. ved hjælp af squats!

Jennifer Selter uploader dagligt nye billeder til sin Instagram konto, primært af sin numse, fordi det trods alt er den der har gjort hende kendt. Så hvis du er en af dem, der gerne vil følge med i Jennifer Selters numse udvikling, eller få tips til hvordan hun opnår den, så er det bare med at følge med på hendes Instagram konto.

 

Læs også: Gør din træning endnu sjovere med de rette mobile apps

 

Fokus på numsen med squats

De sidste par år har kropsfokus flyttet sig fra maven til bagdelen. Kendte som Kim Kardashian, Beyonce og nu Jennifer Selter har været med til at sætte den perfekte numse på landkortet, og i landets træningscentre har numseøvelsernes nummer ét, squats, fået fast plads i træningsprogrammerne.

Og der er mange fordele ved squats; de er overkommelige, kræver intet udstyr og selv med en minimal indsats på omkring 10 minutter hver dag, kan du lynhurtigt se en forskel. Oven i købet flyder de sociale medier og app stores med hjælpeprogrammer, der er lige til at gå til, og som, hvis man følger dem, faktisk godt kan gøre en forskel.

På billedet til højre ser du tydeligt udviklingen i Jennifer Selters numse fra 2010 til 2014. Tak squats!

 

Træn som Jennifer Selter

I videoen herunder ser du en række af de forskellige øvelser Jennifer Selter laver for at opnå sin perfekte øvelse. Måske du kan lade dig inspirere til din egen træning?

Hvis du har mod på at kaste dig ud i squats kan du få hjælp til at komme i gang herunder.

Læs også: Få et gratis træningsprogram til hjemmetræning

 

Lav squats med sociale medier

"30 dages Squat" udfordringen er en af tidens mest populære squat-træningsprogrammer, og selveste Khloe Kardashian gjorde den berømt, da hun for kort tid siden lagde programmet på Instagram. Du kan se hele programmet - og masser af anden information om squats her.
 

Apps med squats øvelser

Også i app-store findes der mange gratis apps, som du med fordel kan benytte dig af.
En af de bedste er, efter vores mening, "Squats PRO" af Runtastic. Det er overskuelige og effektive øvelser, som du kan finde i denne super app, og ligesom man måske kender det fra trænings-apps som Endomondo, kan du battle med dine venner via Facebook. App'en fungerer som en personlig træner, hvor man sætter mål for sin træning, bliver motiveret - og pisket - og hele tiden kan du måle dine fremskridt. En virkelig super app, som i øvrigt også kan fås til træning af mave, lår og andre "problemområder". Få Squats Pro til Iphone & og til Android her

 

Youtube træningsvideoer

En af de bedste og mest populære squats-instruktionsvideoer på Youtube er Vitality workouts "Bubble butt" træningsprogram for kvinder. På en let og overskuelig måde viser videoen dig et program, der let kan integreres i din hverdag. Det tager knap 6 minutter, og rutinen kan uden problemer laves hjemme på stuegulvet - der behøves ingen redskaber. Se videoen herunder!

 

Læs mere om: