https://imgix.femina.dk/media/8f11aabd0e684ba0a13c7df5d6ee09d6.jpg
Træning og kost

Peking And opskrift - Nem og hurtig

21. marts 2012
af Redaktionen
Foto : Thinkstock
Kokken Carsten Kyster viser hvordan du nemt og hurtigt kan lave Peking And derhjemme

And ala peking eller Peking And er en sund opskrift hvor lækkert andekød med sprødt skind serveres i pandekager sammen med forårsløg, agurk og Hoisins sauce. Det er ofte en ret du vil finde på restauranter landet over, men der er ingen grund til at gå på restaruant for at spise peking and, du kan nemlig sagtens lave det selv - og det er kræver hverken de store kogekunster eller ingredienser.

I denne artikel kan du møde kokken Carsten Kyster, der i videoen nederst i artiklen viser præcis hvordan du laver en lækker Peking And, med udgangspunkt i hans opskriftsbog Verdensmad - fra din lokale etniske købmand. I bogen får du mere end 150 råvarer og ingredienser, som du støder på hos de etniske købmænd, og så får du også praktiske anvisninger og nemme tips til, hvordan man bruger produkterne.

Ingredienser til Peking And

Kinesiske pandekager
Frossen udbenet Peking and
Hoisin sauce
Agurk
Forårsløg


Sådan laver du Peking and

Se videoen herunder hvor kokken, Carsten Kyster, guider dig igennem opskriften på en lækker Peking And.

Læs også