Træning og kost

Nem mad : Mexicansk oksegryde med røde bønner

af Camilla Biesbjerg Mikkelsen – 6. januar 2012
Foto: Betina Hastoft
Lækker hverdagsret der ikke vælter dit budget

Mexicansk mad er et hit i de fleste hjem hvor der både er børn og voksne. Du får her en opskrift på en lækker og super nem ret, nemlig mexicansk oksegryde med røde bønner. Tid: 25 minutter Antal personer: 2 1 rødløg 2 peberfrugter (gul og grøn) 4 tomater 1 dåse røde kidneybønner 300 g oksekød i tern eller strimler 1 pakke Knorr Mix "Mexican Stir Fry Beef" Tilbehør: 200 g ris 2 stilke bredbladet persille 2½ dl cremefraiche 9 % Kog risene efter anvisningen på pakken.

Sådan gør du: Pil rødløget. Skær rødløg og peberfrugter i strimler. Skær tomaterne i både. Åbn dåsen med bønner, hæld dem op i en sigte og skyl dem under den kolde hane. Bland oksekød og Knorr Mix på en kold pande, varm op og steg kødet let. Tilsæt grøntsager og bønner og lad retten stege videre i 10 minutter. Drys hakket persille over retten og server med kogte ris og cremefraiche Du kan også lave > Kyllingespyd med peanutdip og sprøde grøntsager