TrĂŠning og kost
7. januar 2012

Nudelsuppe med rejer og babyspinat

Sund, smagfuld og mĂŠttende suppe
Af: Christine Bille Nielsen
https://imgix.femina.dk/media/f3527db5f8764ad28e59e327ad416a8e.jpg

Foto: Betina Hastoft

Lad den kinesiske inspiration pryde aftenens mÄltid med denne nemme og lÊkre nuddelsuppe. Suppen er fyldt med sunde og friske rÄvarer som giver retten en fantastisk smag og konsistens.

Tid: 20 minutter.
Antal personer: 4

Ingredienser

‱ 3 gulerþdder
‱ 1œ l vand
‱ 1œ bouillonterning
‱ 200 g fuldkornsnudler
‱ 125 g minimajs
‱ 150 g sukkerérter
‱ 100 g babyspinat
‱ 2 store tomater
‱ 1 bundt forĂ„rslĂžg
‱ 2 spsk. sojasauce
‱ 1 limefrugt
‱ 3 tsk. ristet sesamolie
‱ 300 g rejer (fra frost, optþede)

TilbehĂžr

TIP! I stedet for frisk spinat kan du bruge helbladet spinat fra frost. Almindelige, hvide nudler er der ikke megen nÊring i, men i dag kan man ogsÄ finde fuldkornsnudler pÄ hylden i supermarkedet. De mÊtter bedre og har mere smag.

1. SkrÊl gulerÞdderne og skÊr dem i smÄ tern. Bring vand, bouillonterning og gulerodstern i kog i en gryde.

2. TilsÊt nudler, sÄ snart bouillonen koger, og lad dem koge i det antal minutter, som er angivet pÄ pakken.

3. Skyl minimajsene og skĂŠr dem i skiver. Skyl og snit ĂŠrterne. Skyl spinaten. Lad minimajs, ĂŠrter og spinat koge med i suppen de sidste 2 minutter af nudlernes kogetid.

4. SkÊr tomaterne i tern. Rens forÄrslÞgene og snit dem fint. Kom tomater, forÄrslÞg og rejer i suppen til sidst og lad den fÄ et kort opkog. Smag til med soja, limesaft og sesamolie, sÄ suppen bliver tilpas salt, frisk og fyldig i smagen. Server straks med lidt brÞd til.

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.