https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/februar/2013-6-indre-tojte-p.jpg
Selvudvikling

Sådan forfører du ham med din indre tøjte

8. februar 2013
af Redaktionen, Magasinet Tidens Kvinder
At tackle rollen som moder og sexkilling er ikke let for alle. Mange kvinder, især efter de får børn, skal kæmpe for at finde deres lidenskab frem igen. Vi guider dig, så du kan få lidenskaben tilbage i dit liv.

Vivi Hollænder, der er en af landets førende sexologer, fortæller, at hun i sin praksis møder mange kvinder, der har glemt, hvad det vil sige at være en frigjort "tøjte":

-At stå ved sin lyst og liderlighed er stadig forbundet med skamfølelse for rigtig mange kvinder. Desværre er disse mekanismer ofte så effektive, at lysten kan være meget svær at hive frem eller helt fortrænges.

Sexlivet går i stå

Der er ikke nogen nem løsning på problemet, udover at vi alle må stå på vores ret til at være såvel pæne som vilde - også når hverdagslivet sætter ind. Desuden kan vi kvinder være opmærksomme på, hvor modne og selvstændige, mændene vi er sammen med, i grunden er. - Det kræver en stærk mand at håndtere den indre og ydre konflikt, som problematikken kan udløse.

10 sexoplevelser du som kvinde er nød til at prøve

Forfør med din indre tøjte

Vivi Hollænder kommer med disse råd til, hvordan du kan få mere harmoni mellem dine kvinderoller:

- Alle kvinder har en slem pige indeni. Nogle har nem adgang til hende. For andre er hun tabu, ikke mindst på grund af indre barrierer, som er resultat af de modsatrettede krav, der rettes imod os kvinder: "Jeg må gerne være fræk, men jeg må ikke være vulgær. Jeg må gerne være med på sex, når han vil - men jeg må ikke være billig". Det kan være både sjovt, lærerigt og grænseoverskridende at finde sin indre tøjte frem og eksperimentere med rollen.

Scor med dit kropssprog - En guide til forførelse

1. Få lyd på

Lad musikken hjælpe dig på vej. Få ting er så gode til at få os til at skifte sindsstemning som musik. Så hvis du gerne vil have fat i din indre luder, så lyt til f.eks. Madonnas "Erotic" eller Livvi Franc's "Now I'm That Bitch" - højt, mens du bader/tager makeup på.

2. Brug fantasien

Du kan også tage imod inspiration fra din partner. Kender du hans præferencer? Tænder han på Lolilta-typer, synes han glædespiger a' la westernfilm er frække, eller er det måske lak, han drømmer om? Vælger du at lege med på hans fantasi, vil hans begejstring formentlig kunne hjælpe dig med at træde i karakter.

Find din sexappeal frem - læs hvornår en mand synes en kvinde er sexet

3. Rollespil

Prøv at låne en andens identitet og for eksempel lege, at du er Samantha fra Sex & The City eller en anden kendt person, der har godt fat i sin vampede side. Så er du jo ikke "dig selv", og det kan gøre det lidt nemmere at finde de nye sider.

4. Klæd dig ud

Det kræver ikke det store kostume, men måske en lysblond paryk eller et par superhøje strippersko kan hjælpe dig til at finde ind i rollen - og det nye udstyr vil også signalere for din partner, at der er nye boller på suppen.

Læs også