Kvinde med en kop kaffe - det elsker vi ved hverdagen
Selvudvikling

Læserne fortæller: Dét er det bedste ved hverdagen

12. oktober 2016
af Redaktionen
Trænger du til lidt inspiration til at elske rutinerne?

"Puttetid med mine tre piger ... det helt fantastiske nærvær, roen, stilheden og muligheden for at ae, nusse, tale om dagen, der er gået, og om, hvad næste dag mon bringer ... det er lykke for mig i en travl hverdag."

- Connie Florentin

"Min cykeltur til og fra skole. Der kan jeg bare lade tankerne og cyklen flyve af sted. Jeg elsker også min søde, sjove og fantastiske klasse med de sødeste pædagoger, lærere og de allerbedste klassekammerater."

- Pernille Fischer Nielsen

"Jeg elsker min arbejdsplads – mest af alt pga. Mine dejlige kollegaer. Og jeg elsker rutiner, morgenkaffe, godnatkys og morgenkram."

- Mona Just

"Jeg elsker den daglige lange tur i skoven med vores hund – hver eneste eftermiddag. Og så holder jeg utroligt meget af det tidspunkt om aftenen, hvor freden omsider sænker sig over familien, og det bliver tid til en stille kop aftente ... herligt."

- Rikke Louise Møller

Læs også: Sådan mærker du, hvad du har lyst til lige nu

"Jeg må indrømme, at jeg elsker vores daglige rutiner – og specielt vores morgener. Og så elsker jeg at hente unger i vuggestue og SFO. Det bedste gensyn hver dag."

- Camilla Andersen

"Jeg elsker at høre musik! Jeg gør det dagligt, og det kan gøre mig glad, energisk, få mig til at danse og til tider hjælpe mig med at græde."

- Malle Stenmann Larsen

"Aftengåturen, hvor jeg kan følge med i, hvordan lyset, himlen, lydene og naturen ændrer sig fra dag til dag. Mine ungers finurlige betragtninger på livet. Mit job som pædagog i en specialklasse, hvor de små fremskridt i hverdagen betyder så meget."

- Lene Lejbach Jørgensen

"Jeg elsker ALT ved mine dage. Livet er en gave, og hver eneste dag pakker jeg lidt op."

- Jacqueline Jensin

Læs også: 10 gode tips til at træffe en god beslutning (også når du er i tvivl)

"Kys og knus fra dem, jeg elsker og holder af – men jeg elsker også mit arbejde pga. Mine skønne kolleger og elever."

- Alice Pedersen

"Glæden ved at se mine børn igen efter endt skole og arbejdsdag."

- Tina Maria Herbel

"Jeg glæder mig over, at jeg er så heldig at have en hverdag."

- Pan Sad

"Personligt elsker jeg selve hverdagens taknemmelighed, for uden den ville man ikke kunne se og føle alle de glæder, der er ved at få endnu en dag i livet, med alt det man har kært. Så trods sygdom og andre ubehageligheder igennem en årrække har jeg med tiden lært at elske HVERDAGEN med både plusser og minusser."

- Jannie Hermansen

Vil du læse mere om kvindeliv, mode til kurvede kvinder og vil du have de bedste skønhedstips, guides og anbefalinger? Så er det Q - Kvinder med kurver, du skal have fat i!

https://imgix.femina.dk/inline_banner_3_magasiner_3.jpg

Læs også