https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/april/ferieprim.jpg
Selvudvikling

Ferie med selvudvikling!

15. april 2013
af Lonnie Kjer
foto: PR
Bliv en klogere kæreste, en bedre ven, en endnu bedre mor og et mere fantastisk menneske. Hvordan? Med et sommerkursus i personlig udvikling hos vores alle sammens Carl-Mar Møller, selvfølgelig.

Psykodrama, gestalterapi, rollespil og teater er bare nogle af ingredienserne, når Carl-Mar Møller slår dørene op og inviterer på kursus. Og du kommer med garanti ikke til at kede dig på det to-dages kursus, der også inkluderer kost og logi. Og uanset hvem du er, og hvor gammel du er, er du velkommen, for der er ingen begrænsninger, når det er Carl-Mar, der inviterer.

DAGENS PROGRAM

Kl. 9: morgenmad.
Kl. 10: morgenmøde.
Kl. 11-12: debatforedrag af Carl-Mar.
Kl. 14-19: samtalegrupper med 2 terapeuter og 3 kursister.
Kl. 21: aftensmad.
Kl. 22: hygge og samtaler til den lyse morgen.

Psykoterapi Metoder:
Psykodrama, gestaltterapi, rollespil, musikterapi, kunstterapi, kropterapi, teater, drama, gruppearbejde, fantasirejser og lege er nogle af de metoder der vil blive anvendt på kurset.

"Mit mål er at skabe frie mennesker. At gøre folk kommunikationsfrie, så de tør og kan tale om alt. For det er netop alt det, man ikke kan tale om, tabuerne, som sænker folks livskvalitet og ødelægger parforhold og andre relationer," siger Carl-Mar Møller til Oestrogen.dk.

Selvudvikling og festivitas!
Pædagogen, forfatteren og terapeuten fejrer i år 30-års jubilæum som kroppsyke-terapeut. En fest, du sådan set også er inviteret med til, for alle og enhver er velkommen på hans kurussted i Kokkedal.

"Det er sjovt for mig at møde mine naboer og andre mennesker fra hele landet, og så er det jo også en oplagt mulighed for, at folk kan komme og sige hej til den berømte og berygtede "giraf" og opleve min zoologiske have herude i Kokkedal," siger Carl-Mar Møller.

Deltag i konkurrencen her

Besøg Carl-Mar her!

Skil dig ud fra mængden! Læs med her!

Bla bla, Blachman! Læs klummen om fænomenet her!

Tjek vores nye, lækre Shop ud!

Læs også