https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/maj/fingerenud-prim.jpg
Selvudvikling

Coach: Få nu fingeren ud!

30. maj 2013
af Malene Fich Weischer og Coach Charlotte Lotus Sommer
foto: All Over
”Hvad er DIN undskyldning for ikke at få gjort de ting, du drømmer om?”, spørger coach og udviklingsekspert Charlotte Lotus Sommer. For hvad er det egentligt, der holder dig tilbage? Læs med her…

Overskriften kan virke en smule kontant og lige på. Og den er også ment sådan, dog på en kærlig måde. Jeg coacher ofte klienter, der kommer til mig, fordi de er trætte af at leve efter andres forventninger. De er frustrerede over, at de ikke kommer ud over stepperne i forhold til, hvad de VIRKELIG ønsker at få ud af livet.

OM CHARLOTTE LOTUS SOMMER

Jeg hedder Charlotte Lotus Sommer og er Oestrogens nye ekspert indenfor succes. Jeg er foredragsholder, mentor, provokatør og inspirator og jeg ejer charlottesommer.dk og success-metoden.dk, hvor jeg hjælper mennesker med at udleve deres drømme og opnå mere succes. ??

Personlig har jeg kæmpet mig tilbage til livet, når alt så sort ud, specielt efter tabet af min mor som 20 årig. Jeg har valgt at tage ansvar og kæmpe for mine drømme og være en fighter, og nu ønsker jeg at støtte dig i at gøre det samme! ??Jeg er uddannet indenfor psykologi og sundhedsfremme og er coach, forfatter, virksomhedskonsulent, foredragsholder, workshopafholder, blogger og skribent.

Min store drøm er, at du begynder at tro mere på dig selv. At du finder ud af, hvordan du ønsker at være, og med hvem du ønsker at tilbringe livet med. At du udlever dine vildeste drømme, og at du lærer at være god mod dig selv undervejs og elsker dig selv.

?Allerede nu kan du få gode tips og tricks til, hvordan du får mere succes, via mit nyhedsbrev. ??Du kan tilmelde dig her på min hjemmeside ??

Derudover vil jeg gerne invitere dig til at blive medlem af SuccesKlubben.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Når jeg spørger, hvad der forhindrer dem i at komme i gang, vælter det frem med overbevisninger som:
"Jeg har ikke tid"
"Det vil aldrig gå økonomisk"
"Min familie kan ikke lide ideen"
Osv. osv. osv.

Dette er alt sammen historier, vi fortæller os selv, fordi der er noget inden i os, der er overbevist om, at det er bedst der, hvor vi befinder os nu. Det kan godt være, at der ikke er rart, men der er i hvert fald trygt.

Men helt ærligt! Gider du virkelig spilde et liv på at leve halvt. Et liv hvor du er mellemtilfreds, og lever efter alle andres forventninger?
Nej vel!

Så har jeg et godt råd. Få fingeren ud og kom i gang.
Spørg dig selv "Hvad nu hvis det er muligt, hvordan kan jeg så få det til at lade sig gøre?"
Dette sætter gang i meget mere end du tror. Pludselig dukker der nye ideer op, løsninger, mennesker der vil hjælpe dig med lige præcis det, du mangler for at komme i gang eller komme videre.
Det kræver bare, at du beslutter dig og går i gang.
Opfyldelsen af dine drømme kommer ikke og prikker dig på skulderen, mens du ligger på sofaen og ser TV.
Nope, du må ud i livet og handle og jeg lover dig: DET ER MEGET SJOVERE DERUDE :-)

Et positivt spark i røven, så du også kan få det liv, som du ønsker.
Charlotte Lotus Sommer

PS. skulle du støde på udfordringer eller mennesker, der synes, at det du har gang i er tosset, så no worries det er helt normalt, og du kan jo altid bare sige, at det var mig, der sagde du skulle.
Det er helt okay :-)

Du kan læse mere her: http://charlottesommer.dk/

Kom og sig hej til mig på facebook: http://www.facebook.com/CharlotteLotusSommer

Mere fra Charlotte: Hvordan siger jeg nej - uden at såre nogen?

LÆS OGSÅ: Har du det med at tænke for meget over tingene?

LIGE NU I SHOPPEN:

Prøv et tarot-horoskop med Anne Marie Østersø for bare 400 kr.

Læs mere her

Læs også