Oscar Bjerrehuus
Knuste hjerter

“Vild med dans” kostede Oscar Bjerrehuus kærligheden

12. maj 2022
af Aviaya Valdivia Hansen
Foto: Thomas Laursen
Danseprogrammet fyldte så meget i Oscar Bjerrehuus’ tilværelse, at der ikke var plads til kæresten Sofie Arendse.

Fredag efter fredag satte Oscar Bjerrehuus pigehjerter i brand, når han sammen med Asta Björk entrerede hele Danmarks dansegulv.

Men selv om han i den grad så ud til at nyde chasséerne, var det krævende danseprogram altopslugende og endte med at koste mere end blot blod, sved og tårer – det kostede nemlig også kærligheden til hans kæreste gennem tre år, Sofie Arendse.

Dengang vidste hverken Oscar eller Sofie, hvordan de skulle få fortalt nyheden og endte med at bekræfte de vedvarende rygter i “Det, vi taler om”.

Men nu fortæller den 21-årige model om bruddet i podcasten “112 for knuste hjerter”.

– Vi stopper i gymnasiet, og der kommer man ligesom ud af den der skemalagte hverdag, hvor vi var meget sammen - vi skulle begge to i skole og vi vidste ligesom hvordan det hele var, forklarer Oscar om årsagen til bruddet.

Men det var ikke kun den nye hverdag efter gymnasiet, der var medvirkende til, at Oscar og Sofie gik fra hinanden.

Også deltagelsen i ”Vild med dans” og de mange timer i træningssalen med Asta Björk satte forholdet under et gevaldigt pres.

– Jeg bliver spurgt, om jeg ville være med i “Vild med dans”, og det krævede supermeget af min tid. Pludselig var der ikke så meget tid og overskud til det hele – jeg var meget usikker på, hvornår jeg kunne være sammen og lige pludselig kom vi ind i en anden form for rutine, som på en eller anden måde ikke fungerede, fortæller han.

Når der endelig blev tid til at ses, var det ikke længere det samme. Selv om der i den periode skete en masse spændende i Oscars liv, var det blevet svært at få samtalen til at flyde.

– Der var en følelse af, at vi ikke kunne “connecte” på samme måde mere. Det var, som om vi ikke rigtigt havde noget at tale om, og det var superunderligt for os begge to. Og ubehageligt, fordi vi ikke rigtigt vidste, hvad det var, der forårsagede det.

Sofie ville ifølge Oscar gerne have givet forholdet en chance mere og kæmpet for det, men Bjerrehuus havde ikke samvittighed til at blive, når han ikke længere var forelsket.

Selv om de ikke længere er kærester, har kærligheden overlevet – venskabet er nemlig stadig intakt.

Efter ”Mere voksen end Bjerrehuus”

I podcasten kommer model-dj’en også ind på den udvikling, der sker fra første sæson af DR-serien “Mere voksen end Bjerrehuus”, hvor man følger den alt andet end almindelige hverdag hjemme hos Oscar og hans berømte og berygtede far, Oliver Bjerrehuus.

For da vi første gang blev taget med hjem i ungkarlehyblen, var Oscar i et fast forhold, fornuftig og på jagt efter et liv, der lignede at andet end hans fars.

Nu er han single og lever lidt mere uden filter.

– Når man kommer ind i det store mediebillede, så tænker man utroligt meget over, hvordan ens udstråling skal være. Da jeg var yngre, skulle der ikke være noget snavs eller noget på mig. Og det, føler jeg, blev lidt kedeligt, for jeg har også andre sider, og jeg synes, det er ærgerligt, hvis du kun skal vise en perfekt side. Der er ikke nogen, der er perfekte, siger Oscar, som ikke følte, han kunne leve op til det billede, han havde skabt af sig selv i den første sæson.

Dette er en redigeret version af en artikel, der først blev bragt hos Se & Hør.

Læs også