Anna Lin
Kærlighed og sex

Anna Lin blev svigtet af veninde: De datede begge samme fyr

10. januar 2022
af Signe Fage
Foto: Seidel Photography
Det var ikke en fyr, der knuste Anna Lins hjerte, da hun gik i gymnasiet, men nærmere hendes bedste veninde, som blev kærester med fyren, Anna Lin også datede.

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør.

Den farverige tv-vært Anna Lin fortæller, at hun aldrig har oplevet den store kærestesorg.

Til gengæld har hun oplevet et stort venindesvigt, da en hendes bedste veninde blev kærester med den fyr, som hun selv sov med.

Det fortæller hun i årets første udgave af podcasten "112 for knuste hjerter" fra 24syv.

Anna Lin fortæller til værten Maria Jencel, at hun som 17-årig begyndte at se en 21-årig fyr.

Det var især efter byture og fester, at de to fandt sammen. De blev aldrig kærester, men alligevel var der noget ved den ældre fyr.

En glemt cigaretpakke

For Anna Lin handlede det nok nærmere om at blive bekræftet i at være god nok, smuk nok og sjov nok, mere end det handlede om jagten på selve forelskelsen eller den bestemte fyr.

Men selvom hun ikke selv ville være hans kæreste, gjorde det ondt, når andre ville.

Anna Lin finder ud af, der er en anden kvinde i hans liv, en dag hun har overnattet hos ham som venner, da hun ser en glemt cigaretpakke og et hårelastik, hun tror er hendes.

Da hun joker med, om han har gemt pakken fra sidste måned, da hun sidst var hos ham, fortæller han, at det ikke er hendes.

– Der tænker jeg: "Ok der er begyndt at komme en kvinde, som ikke er mig", og så er det nu, det bliver rigtig grimt, fortæller Anna Lin i podcasten.

Det viser sig nemlig, at det ikke er hvilken som helst kvinde, der er kommet ind i hans liv, men Anna Lins bedste veninde. De to har holdt forholdet skjult for hende, og først da det er for sent, får hun det at vide.

Ville gøre livet surt for hende

Anna Lin gør det tydeligt for veninden, at hun aldrig skal tale til hende igen.

– Min stolthed var såret, så det med stadig at have hende på is gav mig sygt meget magt og kontrol, og i små doser kunne jeg gøre livet surt for hende ved at sørge for, der var fester hun ikke kunne komme med til, fordi jeg var der.

– Det var mega mega grimt, men jeg kunne godt lide, at hun måtte deale med at have såret mig, fortæller hun.

Veninder igen

Meget er sket siden da, og i dag er veninden ikke længere kærester med fyren.

– Hun er en af mine bedste veninder igen i dag, og jeg elsker hende, fortæller Anna Lin og bekræfter, at alt er tilgivet.

Læs også