romatnik
Kærlighed og sex

Sexlegetøj du finder indenfor hjemmets fire vægge

15. februar 2013
af Tidenskvinder.dk
Det er ikke altid nødvendigt at slå et smut forbi sexshoppen for at finde sexlegetøj - faktisk omringer vi os med det til hverdag - Vi kommer med inspiration til sexlegetøj, du ikke vidste du havde

Er du ikke meget for at begive dig ned i en sexlegetøjsbutik for at vælge mellem store pulserende dildoer eller er du bare ikke tryg ved at have vibratoren til at ligge derhjemme, er der råd forude. Faktisk er du i dit eget hjem med garanti indehaver af mange forskellige former for sexlegetøj, som kan være lige så godt til at spice sexlivet lidt op.

Tidens Kvinder giver dig i samarbejde med sexolog og journalist Sara Skaarup tips og inspiration til sexlegetøj, du ikke vidste, du allerede havde.

Læs også: Test dig selv: Hvilken sexlegetøj passer til dig?

Hvordan bliver sex godt for HAM og HENDE? Få guiden her

Det søde sexlegetøj - Slik

Brug en vingummi-ring som pikring ud over hans manddom. En pikring tilbageholder blodet inde i pikken og holder på hans erektion. Du kan jo slutte af med at gumle den spiselige
pikring af ham og på den måde tilfredsstille både ham OG din søde tand på én gang. Men hold de søde snacks væk fra dit eget underliv - der kan de nemlig give ubehagelige infektioner.

Q anbefaler:

Omdan din elektriske tandbørste til en vibrator

• Kåret til bedste sexlegetøj af DIVA
• Kåret som "bedst i test" af Cosmopolitan
• Passer til stort set alle Oral-B tandbørster

Kun kr. 99,-

På lager i Qshoppen

Varmepude virker ophidsende

En varmepude er perfekt til at lindre ømme muskler, men den har også andre gode egenskaber. Den lune sag kan nemlig øge blodtilstrømningen i dine nedre regioner - noget der sker helt af sig selv, når du er ophidset, men nogle gange kan man jo have behov for at hjælpe tingene lidt på vej. Og så får den behagelige varme dig til at blive dejligt afslappet - en god start på sexsjov.

Lyst stimulerende pebermynte

Mundskyl, frisk mund-tabletter og halsbolsjer med pebermynte er fantastiske, fordi pebermynten stimulerer blodomløbet og får blodet til at løbe hurtigere i årerne - og det stimulerer lysten i en positiv retning. Tag et bolsje i munden og giv din mand et overraskende og forfriskende blow job. Sut ham med bolsjet i munden, og prøv derefter at puste lidt på hans pik, og se så, hvad der sker.

Kom godt i gang med Tantra sex massage

Brusehovedet som sexlegetøj

Vi lægger ud med en klassiker fra badeværelset - og her mener vi ikke den gule badeand. De fleste brusere kan tages ned, uanset om de sidder i brusebadet eller på badekaret, og de kan blive din kilde til sjov, uanset om du skal lege med din partner eller har brug for lidt sololeg.
Brusehovedet fungerer nemlig udmærket som en vibrator, hvor du kan lege med strålens styrke og med temperaturen. Er du til en lun kildren eller det kolde gys? Mange brusere kan også indstilles, så der enten kommer en enkelt tyk stråle eller mange små stråler.

Spejlings sex

En fantastisk opfindelse for alle med ekshibitionistiske eller voyeuristiske tilbøjeligheder, eller som bare gerne vil tilføje lidt visuel spænding til sexlivet.

Prøv f.eks. at placere en stol foran et stort spejl, og sæt dig ovenpå ham med front mod spejlet. Det er en stilling, som I begge kan få meget ud af. Han kan nå rundt om dig og røre ved dine bryster, mens du rider ham, og I begge nyder synet af hinandens ophidsede ansigtsudtryk. Men husk også, at du med spejlet har mulighed for at se ting, som normalt er skjult for dig, f.eks. når han tager dig bagfra.

I kan vende siden til, så du kan få lov til at opleve synet af hans pik, der trænger ind i dig, og med håndholdte spejle kan du få mulighed for at se dele og vinkler af kroppen, du normalt ikke kan se under akten.

Stort galleri: Sexstillinger der giver et nyt pust til sexlivet

Mobiltelefon som sexlegetøj

Det er oplagt at bruge mobilen til frække sms'er og dirty talk, men har du tænkt på, hvad telefonens vibrator kan bruges til? Sæt din telefon på vibrator, stik den lille maskine ned mellem benene, og lad så din kæreste ringe, sms'e m.m. - til din store fornøjelse.

Du kan downloade apps til sololeg med vibratorfunktionen, hvis du har en smart phone - søg
f.eks. på MyVibe. Vibrationerne i mobilos er måske nok ikke så stærke - men frækhedseffekten har også ret.

Læs også