https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/bind-dig-prim.jpg
Kærlighed og sex

Sex bondage - Bind dig til bedre sex!

24. august 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Tør du overgive dig fuldt og helt til din partner – og få nye, forførende oplevelser og endnu mere nydelse tilbage? Måske sex med et strejf af bondage er vejen? Velkommen til Frisk Fredag på Oestrogen!

Har du nogensinde fantaseret om at blive lagt i et par kinky håndjern eller blidt få et silketørklæde bundet for dine øjne - og så ellers bare give dig hen til din partner? Måske har du endda prøvet det? Det lyder tillokkende og nemt at gå til, men faktisk er det slet ikke så let - i hvert fald ikke, når man er den, der skal give sig hen. For mange af os har svært ved bare at tage imod.
"Vi vil i stedet gerne have kontrollen - og som minimum have mulighed for at give noget til gengæld. Men den går jo altså ikke, når du enten er bundet eller blindfoldet, fortæller sexolog Tanja Rahm til vores gode venner på Tidens Kvinder

Læs også: Har du en designer-dildo


Slip kontrollen og nyd din bondage!

"At være blindfolded er lidt lige som strudsen, der stikker hovedet i jorden - "Nu kan han nok ikke se mig" - og det giver kvinden mulighed for at slippe frygten for, om han vurderer hendes udseende. I starten kan det måske være svært, men når først hans hænder har været på alle områder af hendes krop, overgiver hun sig som regel. Nu har han jo både set og berørt alle områder på hendes krop, så hun kan derfor ikke skjule, om hun har et kilo eller to for meget på sidebenene og kan jo heller ikke selv se de kilo, som hun måske bekymrer sig om. Og på det tidspunkt bliver det som regel også lige meget for kvinden - fordi hun allerede har overgivet sig", fortæller Tanja Rahm videre.

Pssst…. Ved du, hvad en TENGA-æg kan?

Kvinder skal holdes fast - derfor er bondage godt
Normalt er vi kvinder, ifølge Tanja Rahm, temmelig lette at distrahere, når vi har sex.
"Mange kvinder har en tendens til - indtil de er 100 % tændt - at tænke på vasketøj eller overveje, om planterne nu skal vandes og meget mere. Men ved at være blindfolded bliver kvinden ikke distraheret. Når hun ikke kan se omgivelserne, er det nemmere at slippe tankerne. Selvfølgelig kan hun stadig komme i tanke om, at hun er løbet tør for mælk, men det er nemmere at slippe tanken igen og bare hengive sig til den berøring, som hun kan fornemme på sin krop, men ikke kan forudse, fordi synssansen er taget fra hende," fortæller Tanja Rahm.

Læs hele artiklen på Tidenskvinder.dk

Eller hvad med "Sådan slipper du for utroskab"


Læs også