https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/juli/tengaegg-prim.jpg
Kærlighed og sex

Hvad kan et TENGA-æg?

13. juli 2012
af Malene Fich Weischer
Foto: All Over
Vi kan røbe, at manden i dit liv nok vil blive glad for det… Og at der igen er dømt ”Frisk Fredag” på Oestrogen!

Hver fredag kan du her på oestrogen får frisk inspiration til dit sexliv - i samarbejde med Tidens Kvinder. Og i dag handler det om et æg - men ikke et af dem, man køber i supermarkedet eller henter ude hos hønsene.

Japansk sexlegetøj, når det er bedst
Næ, i dag er der tale om et japansk stykke sexlegetøj. TENGA er nemlig et japansk mærke indenfor kvalitets-sexlegetøj, og TENGA-æggene er noget af det bedste sælgende (voksen)legetøj i Japan. Ægget er, som vores venner på Tidens Kvinder beskriver det, et genialt onani-æg, som kan bruges, når du vil give ham et super handjob, eller når han selv har lyst til at forsøge sig.

Læs mere om TENGA-æggene her


Det bedste sexlegetøj til mænd - siges det
Selve TENGA ægget åbnes ved skallen, og inden i "æggeskallen" ligger et blødt gummiindlæg. På indersiden af indlægget er der forskellige slags riller og dupper, afhængigt af det valgte æg, og det er meget elastisk og lækkert at køre op og ned af hans skaft. Der medfølger glidecreme som hældes ned i det hul der er i ægget, hvori penis efterfølgende føres ind i. Du kan med fordel rengøre dine TENGA æg omhyggeligt efter brug, så kan du efterfølgende påføre ny glidecreme og bruge det igen.

Der er 6 forskellige æg som alle har hver deres navn, farve og mønster - du kan både købe dem (til den nette sum af 89 kr. stykket) og læse mere om dem ved at klikke dig over i Tidens Kvinders shop.

Læs også