Hvis du tror, at du får mere sex end din nabo, er der en god chance for, at du er lykkelig. I hvert fald hvis man skal tro på ny undersøgelse.
Kærlighed og sex

Mere sex end naboen gør os lykkelige

af Maria Jönsson Bebe, Q.dk 18. april 2013
foto: Shutterstock
Hvis du tror, at du får mere sex end din nabo, er der en god chance for, at du er lykkelig. I hvert fald hvis man skal tro på ny undersøgelse.

Mere sex end andre mennesker gør os glade

Størst bil og størst potens

Således var konklusionen på studiet, at hvis man er overbevist om, at man får mere sex end sin nabo, var det en vigtig faktor for, hvor lykkelig man er. Traditionel er det vores nabos indkomst eller materielle værdier, der kan gøre os jaloux, men altså også sengevaner ser ud til at have en betydning.

Læs også: Så meget sex gør par lykkelige

Sociologiprofessor Tim Wadsworth, analyserede svarene om lykke fra over 15.000 mennesker, og han fortæller i Daily Mail - At have meget sex gør os glade, men hvis vi tror, at vi har mere sex end andre mennesker, gør os endnu mere glade.

Kvindegallerier - se hvordan normale kvinder ser ud nøgne her

Hvis naboen er viril, falder lykken

Han fandt dog også ud af, at hvis respondenten havde sex regelmæssigt, men troede at naboen oftere havde sex end en selv, faldt graden af lykke med omkring 14 procent. Wadsworth tilskriver medierne en essentiel rolle i vores opfattelse af, hvordan vores omgivelsers sexvaner ofte er vildere end vores egne, og han forklarer: - Som regel ser vi ikke ned på andre mennesker. Vi ser I stedet opad og føler os utilstrækkelige.

Denne frisure tænder danske kvinder allermindst på - se hvilken her

Sex gør os generelt lykkelige

Trods dette fandt Professor Wadsworth viste studiet, at der er en klar sammenhæng mellem regelmæssig sex og lykke, og de respondenter der havde sex mindst to til tre gange om måneden, var langt lykkeligere end dem, der ikke havde haft sex de sidste 12 måneder uanfægtet af ens ægteskabelige status og generelle indkomstniveau.

 

Kilde: Sex and the Pursuit of Happiness: How Other People's Sex Lives are Related to Our Sense of Well-Being