https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-16-maend-haar-p.jpg
Kærlighed og sex

Denne ”frisure” tænder danske kvinder mindst på

15. april 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Ny dansk undersøgelse viser, at én type hårpragt i den grad svækker mandens sexappeal, men det gode er, at det faktisk let kan justeres. Læs her hvilken frisure der er tale om:

Det danske datingsite PartnerMedNiveau.dk har netop lavet en undersøgelse blandt deres brugere af, hvilken hårtype, kvinderne tænder - og tænder af - på. Og der er både gode og mindre gode nyheder til de mange danske mænd, næsten hver anden over 30 år, hvis manke i en eller anden grad er på retræte, for skaldethed er slet ikke så tosset endda. Bare det er den rigtige af slagsen!

Her er taberne og vinderne:

Hvis man spørger Danmarks singlekvinder, er taberen den halvskaldede, ham med måne og lidt hår i siden, men også manden med den klassiske korthårsfrisure mister terræn. Ifølge undersøgelsen opfattes den halvskaldede mand som trofast men uinspirerende, mens manden med det klassisk, korte hår nok er stabil og en god forsørger, men til gengæld kedelig og én, der let havner i "bedste ven" kategorien.

Sådan vil vi ha' det! Gode råd til sexlivet for både mænd og kvinder

Til gengæld er der stort potentiale i den laid-back surfertype med skulderlangt hår, der er undersøgelsens vinder, men han har hård konkurrence fra den maskuline fyr med den barberede isse, der både vinder på humor og sexappeal. Dette bakkes op af amerikanske undersøgelser, der placerer skaldede mænd helt i toppen, når det kommer til tiltrækningskraft overfor det modsatte køn.

Derfor tænder kvinderne på skaldede mænd - læs hvorfor

PartnerMedNiveaus singleekspert Lisa Voigt siger:

- De danske kvinder elsker åbenbart at lege med ilden. De går efter den mest sexede og attraktive mand, også selvom han hverken er den mest forstående, intelligente eller trofaste. Det handler i høj grad om fantasier og forestillinger, når de "vilde" typer vinder over de mere dagligdags og kedelige."

Håb forude for de halvskaldede

Så der er altså både gode og dårlige nyheder for de tyndhårede. Måske er det ikke det naturlige valg af partner, men til gengæld behøver de hverken at investere i dyre hårtransplantationer eller tvivlsomme hårtabsprodukter. En hurtig omgang med trimmeren, og de kan nyde godt af den kortbarberede machos tiltrækningskraft!

Få inspiration til din mands nye smarte frisure

Sådan vurdere undersøgelsens singlekvinder de fire typer mandefrisurer:

Den grove, store kærlighed (Den kortbarberede): Her deler vandene sig. Han er sexet og kan både være den store kærlighed eller en tilfældig affære. Han er dog hverken særligt intelligent eller en god lytter. En lidt grov arbejdertype, der kan lokke kvinder med under dynen og få hjerter til at smelte.

Den "rigtige" mand uden dikkedarer

Den uinspirerende, men trofaste partner (Den halvskaldede): Han er undersøgelsens store taber og opfattes hverken som attraktiv eller sympatisk. Af denne grund må han dog være en trofast partner, da han simpelthen vil få svært ved at finde en kvinde at være utro med.

Den oplagte partner for jaloux kvinder

Den ordentlige mand med styr på karrieren (Den korthårede): Han udstråler intelligens og finansiel sikkerhed, og er den sikre støtte, som man altid kan komme til for at tale om sine problemer. På papiret er han et godt skår, og han har ingen problemer med at få en date. Men desværre er han er temmelig kedelig og havner ofte i vennefælden.

Det rigtige valg for stabilitet og økonomisk sikkerhed

Kvindernes ven med humor og sexappeal (Den skulderlange): Han er den attraktive casanova, der tiltrækker kvinder som et fluepapir. Han er en djævel på et lagen, men man kan ikke altid forvente at få ham helt for sig selv. På andre områder i livet er han langt fra ligeså succesfuld, men det klarer han med en ordentlig portion humor - og charme, selvtillid og lækkert hår.

Den perfekte affære med garanti for drama

Kilde: www.PartnerMedNiveau.dk

Læs også