Blowjob
Kærlighed og sex

Feminas sundhedsredaktør på blowjob-kursus

2. marts 2017
af Christina Bølling, versioneret til web af redaktionen
foto: Pantherstock
Sundhedsredaktør Christina Bølling tog til London for at deltage i det dekadente kursus, Playing the Flute, som lærer kvinder at tilfredsstille mænd. Aftenen involverede både ispinde, en mandekrop i gummi og hede sextips til bedre blowjobs. Læs et uddrag fra blowjob-kurset her – og bliv klogere!

Feminas sundshedsredaktør tog på blowjob-kursus

På en sidegade i Covent Garden ligger Coco de Mer. I dagtimerne eksklusiv lingeri- og sexlegetøjsbutik, om aftenen – for nedrullede gardiner – en salon, hvor man kan tage kurser i at blive verdens bedste elskerinde. Og hvem ved bedre, hvad der skal til, end en mand? Aftenens lærer er Master Dominic – en homoseksuel, der koketterer med, at slidgigten har fået hans håndled til at rasle som et gammelt slidt knæ, fordi han har betjent så mange mænd i årenes løb. Han lyder som Hugh Grant, altså når man ser bort fra, hvad det er, han siger.

Hvem går til salonerne? Det gør kvinder med interesse for sex – og i løbet af aftenen bliver der udvekslet gode netadresser og andre saloner i London, hvor man kan få lignende kurser. Det populære kursus er der i øvrigt seks måneders ventetid på, og inden nogen hidser sig op på en ikke-erotisk måde, så ja, der findes et tilsvarende kursus til mænd!

LÆS OGSÅ: Sexmyter: Alle mænd elsker at få blowjob

Der er meget, VI ikke ved – om mænd

Vi sidder på guldstole med veloursæder og rykker høfligt ind, så de sidste kursusdeltagere kan få plads. Det er kvinder, der tydeligvis har råd til at købe hele butikken, hvis det skulle være. Måske med et tilskud hjemmefra.

Der er mange ting, jeg ikke ved. Om sex. Om mænd. Det bliver sagt lige ud, sørger Master Dominic for. Våd, varm og stram. De tre ting er helt enkelt enhver mands drøm, uanset om han er hetero- eller homoseksuel. Ifølge Master Dominic, der faktisk også har læst medicin, er den præference ens hos alle mænd. Det er simpelthen en del af mandens anatomi og dna. Der bliver også talt om ”at synke eller ikke synke”, altså mandens sæd, når han får udløsning i forlængelse af oralsex. Og om deep throat, som slet, slet ikke er rart for den, der lægger mund og svælg til. Og det er i øvrigt ikke nødvendigt at tage ”den” helt ned i halsen, understreger Master Dominic.

– Mange tror, de er nødt til at synke. At manden bliver ked af det, hvis man ikke gør. Men det skal man da selv bestemme og udelukkende gøre, hvis man kan lide det – og ham. Man behøver heller ikke at tage penis helt ned i halsen, det er noget, mange har fra pornofilm, men det er forkert. Kunsten ved et godt blowjob er at give modtageren en følelse af længde og så at finde frem til det helt rette tryk, forklarer vores lærer. Mange ser lettede ud. Og griner.

Et BJ tager kun fem minutter

Master Dominic har medbragt en mandeunderkrop i gummimateriale, som han demonstrerer på. Kvinderne nede på de bageste rækker sætter sig skråt på stolene og stikker hovedet frem for at få det hele med. Det er interessant.

Han fortæller også, at det dér med en finger i numsen ikke er nødvendigt.

– Glem prostata. Det er tilstrækkeligt, man som elskerinde eventuelt bare lige lægger sin finger på mellemkødet og eventuelt på endetarmsåbningen. Det er ”det forbudte” og ”spændingen”, ikke ”en finger bagi”, der betyder noget her.

LÆS OGSÅ: 4 ting, du ikke vidste om hans p...

Ny info, igen

Til gengæld er der nogle andre, helt enkle regler: Gå efter skaftet af penis, hold sjoveren på plads med en hånd, og sørg for, at modtageren sidder op, så han kan nyde synet – det er en stor del af glæden! Men for alt i verden: Lad penishovedet, glans, være i fred de første fire-fem minutter. Mandens ophidselse skal bygges op nedefra for til sidst at samles i spidsen af penis. Når du gør det, behøver du heller ikke at arbejde så længe.

– Der er så stor følsomhed i penis, og når du får vakt følsomheden, er den så voldsom og intens, at manden ikke længere kan mærke, om det er hånd eller mund, du bruger. Det føles bare så godt.

Der bliver delt ispinde ud på rækkerne med farvede felter. Og det lilla (sjovt, nok) felt i spidsen skal suttes til allersidst.

She can give some head, siger Master Dominic til den japansk udseende kvinde i klassiske fornuftige italienske beige køresko. Hun slikker sin sodavandsis i sig med stor metodik, mens andre deltagere sidder med deres halvt smeltede falliterklæringer og servietter til at tørre sig med. Der bliver grinet. Den champagne, der bliver serveret, har helt klart taget nervøsiteten ud af salonen…

Sidst på aftenen er vi nået til slut-eventet, som er shopping udi butikkens pikante udvalg. Men inden det sætter Master Dominic det måske vigtigste punktum:

– Du kan godt lære noget, men ingenting slår den ægte vare: En partner, der nyder og elsker din krop éthundrede procent.

LÆS OGSÅ: Sex med glimt i øjet: 6 spørgsmål om sex

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også