Tosset med mænd og deres kønsdele – eller pænt ligeglad lige for tiden? Den ser ikke altid ud af meget, men faktisk har en penis nærmest superkræfter. Sexolog Sara Skaarup serverer fire af dens talenter her.
Kærlighed og sex

4 ting, du ikke vidste om hans penis

4. november 2016
af Sara Skaarup, sexolog & journalist ·
Foto: Pantherstock
Tosset med mænd og deres kønsdele – eller pænt ligeglad lige for tiden? Den ser ikke altid ud af meget, men faktisk har en penis nærmest superkræfter. Sexolog Sara Skaarup serverer fire af dens talenter her.

1. En penis kan have hemmeligheder!

Sku ikke hunden på hårene, siger man. Det samme gælder pikke. En penis, der ligner en cocktailpølse i svømmehallen, kan have en second nature, som den afslører fem timer senere i dobbeltsengen. For måske er den ikke en shower, men en grower? Nogle pikke er nærmest lige store i slap og stiv tilstand og skifter mest af alt konsistens. Andre vokser helt bogstaveligt til det tredobbelte.

LÆS OGSÅ: Penis-størrelse: Hvad er normalt?

2. Penis er en fantastisk massagestav

De fleste kvinder har spændinger, ømheder eller endda følelsesløse punkter i skeden. Hvis du har en partner, du virkelig stoler på, kan du bruge hans penis til at afspænde dig selv indeni. Det foregår som et slags meget roligt og langsomt samleje, som mere har til formål at heale end at ophidse. Han bevæger penis rundt – og når han møder et sted med ømhed, så bliver han simpelthen ved med at trykke på det sted, til du kan slappe helt af, og spændingen aftager. Træk vejret sammen, og se hinanden i øjnene imens.

LÆS OGSÅ: Sexmyter - er strammere bedre på sexfronten?

3. Penis har sin egen intelligens

Nogle gange vil den f.eks. ikke stå. Det er der en grund til: Når pikken nægter, er der noget i vejen! Men ikke med pikken og ikke med dig. Det er mandens kommunikation med sig selv, den er gal med: Hans krop eller hjerne har sendt ham signaler forud, som han har overhørt. Måske er han ekstremt træt eller overbebyrdet med stress uden at være i det og tage hånd om sig selv. Når vi ikke vil lytte, trækker kroppen selv i nødbremsen.

4. En penis kan lades op ligesom et batteri

Hvis en mand undlader at komme i 21 dage, vil han have en helt anden følsomhed i sit underliv og mere energi i hele kroppen, end hvis han kommer hver dag. Følgelig har han ikke brug for meget friktion og vil typisk kunne mærke kvinden mere end ellers. Sandt nok: Flertallet af mænd får nervøse trækninger ved tanken om at undlade at komme. Men det er altså det trick, tantradyrkende mænd sværger til. For en kvinde, der har god kontakt med sit underliv, er det en anden og mere intens oplevelse at blive penetreret af en supercharged penis.

LÆS OGSÅ: Alle mænd elsker et blowjob - eller er det en myte?

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_2.png

Læs også