Tag kærligt hånd om din mis, og du får et meget bedre sexliv
Kærlighed og sex

Elsk din blomst og få et bedre sexliv

23. maj 2011
af Pia Riedel, fra magasinet Tidens Kvinder
Foto: ALL OVER PRESS
Mænd har i generationer haft en bedste ven – nu er det din tur: Tag kærligt hånd om din mis, og du får et meget bedre sexliv.

Tag hånd om din mis og få et bedre sexliv

Mærk missen

• Massér din mis ofte, så du ved, hvad der føles rart.
• Brug fingrene til at registrere, hvordan musklerne arbejder.
• Mærk efter, hvor G-punktet sidder.
• Onaner ofte, så du føler dig i kontakt med din mis.
• Brug sexlegetøj, både hvis du er single og i parforhold.
• Tal med din partner om hans oplevelse af din mis.

Elsk din mis, som den er, og træn den. Du får ny energi og et bedre sexliv. Mange bekymrer sig unødigt om størrelse, udseende og farve. Glem det! Små kønslæber, store kønslæber, mørk eller lys - der er mange varianter, men de kan det samme. Udseendet er ikke afgørende, men måden vi bruger den på. Så elsk din smukke mis, der er som skabt til dig, og tag kærligt hånd om dens sundhed og velbefindende.

Stram op og få bedre sex
En stærk bækkenbund er et godt redskab, når du skal tilfredsstille dig selv eller din partner. Hvis du kan kontrollere dine bækkenbundsmuskler, kan du lege med hans penis, mens den er inden i dig. Træning af bækkenbunden kan også forebygge eller helbrede inkontinens. Eller opstramme efter fødsler og mindske risikoen for nedsunken livmoder.

Slip for spændinger
Ifølge sexolog Yazmin Katarina Fox Andersen er det vigtigt også at få den mentale del af bækkenbundstræningen med.
- En kvinde kan godt have stærke muskler i bækkenbunden uden at få en større seksuel nydelse. Musklerne kan være for spændte og stå i vejen for god sex og skønne orgasmer. Du bør derfor også arbejde med din bevidsthed og med åndedrættet. Når du træner, skal du trække vejret ind samtidig med, at du spænder op i musklerne. Du skal puste ud, når du slapper af igen. Det frigiver livgivende energier i hele kroppen, og du kommer af med spændinger i underlivet.

Læs også