https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/november/daarlig-p.jpg
Kærlighed og sex

Det dårligste tispunkt at have sex paa

30. november 2013
af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: Shutterstock
Har du haft en dårlig dag, der mest af alt har givet dig lyst til at kravle ned i sofaen med slik og is, så bør du måske holde dig til den idé frem for at have sex.

Vi får ofte at vide, at sex kan hjælpe, hvis vi en dag føler os stressede, men det er tilsyneladende et vist vovestykke at kaste sig ud i, hvilket du bør være opmærksom på. En ny undersøgelse viser, at når vi er rigtigt stressede, så er vi mere villige til at have risikofyldt sex. Det skriver Womenshealthmag.com.

Undersøgelsen, der netop er blevet offentliggjort i tidsskriftet Journal of Sex Research, er lavet blandt 929 amerikanske kvinder og 1,054 amerikanske mænd.

> kvinderne foretrækker naturlig kropsbehåring

Stress giver vildere sex

Det var de kvinder, der indrapporterede, at de fik mere lyst til sex, når de var stressede eller anspændte, som også blev mere dristige i sengen og i deres valg af partner, hvis de var single. Singlekvinderne var således mere tilbøjelige til at samle en tilfældig mand op i bar, hvis de havde haft en dårlig dag.

> Den sexede sundhedsguide: Sådan kommer du i topform med sex

Sex med tilbageløb

Problemet med at kaste sig ud i de mere vovede seksuelle forhold var, at kvinderne langt oftere oplevede moralske tømmermænd dagen derpå. Det vil sige, at de endte med at blive i endnu dårligere humør, end de var i forvejen.

Tag dine forbehold

Sex, når du er stresset, kan stadig være en god idé, men hvis du genkender dig selv som typen, der bliver mere eventyrlysten, hvis du er presset og stresset, så bør du tage

Læs også