https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/november/sundhedssex-p.jpg
Kærlighed og sex

Den sexede sundhedsguide - kom i topform med sex

13. juni 2014
af Redaktionen
Foto: shutterstock
Q har forsøgt at samle de bedste tips og tricks til alt det sex gør for din sundhed og sundhed gør for sex. Kom i topform med sex og kom i sexform med den rigtige motion og de rigtige øvelser.

Læs både hvorfor sex er god for din sundhed, men også hvorfor sex kan gøre dig sundere. Q har samlet de bedste tips til hvordan du kommer i super sexform, men også hvordan sex kan hjælpe dig til at komme i topform.

Motion og øvelser der gør dig bedre i sengen

Yoga øvelser kan hjælpe dit sexlivHer får du 4 yoga øvelser som kan være med til at gøre dig mere bevidst om din krop og dermed give dig et bedre sexliv.

> Se øvelserne her

Knibeøvelser for mænd og kvinder - Få jeres livs sexLyder "knibeøvelser" som noget der kun egner sig til kvinder, der har født fire børn? Drop fordommene, for du kan knibe dig til dit livs sex, og det gælder både mænd og kvinder! Find ud af hvor stram du er og kom i topform i en fart.

> Lær hvordan du og din partner kniber jer tilbedre sex

Mediter dig til bedre orgasmerKan man meditere sig til et bedre sexliv? En ny amerikansk trend er på vej til Danmark, og her handler meditation ikke om tid med sig selv, men derimod om at få tid sammen.

> Læs mere om den nye trend her

De sunde vaner der giver dig bedre sexDer er ikke meget, der virker mere motiverende for at dyrke motion end at blive lovet et bedre sexliv. Men ikke desto mindre så er det et faktum, at sex oftere bliver bedre, når du er i god form.

> Se hvilke motionsformer der er bedst for dit sexliv

Sex holder dig i topform

Guide: Sex gør dig slank!Workout behøver ikke være kedelig. Se sex- og motionsvideoerne der viser hvordan dig og din partner udfører de sexstillinger, der helt sikkert vil få jer begge i god form.

> Se instruktionsvideoerne der giver den bedste motion når I har sex

Derfor skal du få dig en orgasme hver dagOrgasmer handler ikke kun om seksuel tilfredsstillelse, for der er flere livs- og sundhedsmæssige årsager til, at orgasme er god for os. Vi har fundet seks rigtig gode grunde til at få minimum en orgasme hver dag.

> Se hvad orgasmen gør for din sundhed

Hold dig ung med sexDet kan godt være, du spiser sundt og dyrker masser af motion i forsøget på at holde dig ung. Men det vigtigste i forhold til at pleje sit unge udseende er faktisk at have god sex.

> Læs hvorfor en undersøgelse siger at sex er vigtig for din sundhed

Læs også