https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/september/2013-39-aegteskab-p.jpg
Kærlighed og sex

Affærer styrker vores ego

29. september 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: Shutterstock
Det kan til stadighed trække overskrifter, når sex indtager den bedste sendetid på tv. Hør ’sexpertens’ bud på, hvorfor live sex på tv faktisk er en god ide.

Det kontroversielle utroskabssite Victoria Milan har undersøgt, hvordan deres medlemmer ser deres elskere i forhold til deres respektive partnere, og det er der kommet et interessant indblik i utroskabens anatomi af.
Ifølge undersøgelsen finder et stort flertal af kvinderne, knap 70 procent, deres mænd flottere end deres elskere, mens det for mændenes vedkommende næsten er fifty fifty med knap 53 procent i konens favør.

> Læs her hvorfor din mandeven tror du er tiltrukket af ham

Begge køn er også rørende enige om, at deres officielle partnere er langt mere interessante personer, fungerer bedre socialt, har bedre humor og god stil end deres elskere, og således gælder det for alle kategorier, at et stort flertal af respondenterne svarede, at deres partnere suverænt vandt over elskeren på disse parametre. Også når det kommer til tryghed, er den faste partner en klar vinder. Her stopper rosen til den faste partner så også, for selvom den faste partner på det personlighedsmæssige plan slår elskeren, ser det dog noget anderledes ud, når det kommer til de områder, der handler om ens selvfølelse, for her er elskeren den klare vinder hos begge køn.

Elskeren skaber selvtillid og glæde

I spørgsmålet om hvem af parterne der booster ens egen selvtillid mest, vinder elskeren suverænt hos både manden og kvinden. Langt over halvdelen af begge køn får deres selvtillid styrket sammen med elskeren. Det er også i samværet med elskeren, at vi føler os gladest, klogere og generelt mest værdsat. Langt størsteparten af de utro, faktisk omkring 80 procent af begge køn, føler tillige, at de er langt mere værdsat og oplever større omsorg hos deres elsker, end deres normale partner. Dette forstærkes tillige af, at det også er hos elskeren, at der bliver lyttet mest til det, vi siger.

> Se her hvilket sextrick der gør dig 7 år yngre

Sex er sekundært

Når det kommer til sex, oplevers kvinderne ikke den helt store forskel i deres faste partnere og elskeres evner. Kun syv procent af dem svarer, at elskeren er en bedre elsker, hvor det dog for manden, måske lidt overraskende, er konen, der vinder 'lagendysten'. Her har over 60 procent af mændene svaret, at deres kone er den bedste elsker, men til gengæld taber hun stort på lidenskaben, hvor over 80 procent dumper hende til fordel for elskerinden. Endnu værre ser det ud set med kvindens øjne, for der er det næsten 90 procent, der har svaret, at deres mand er den mest lidenskabelige.

Læs også