Læge og sexolog Jesper Bay Hansen giver dig her andet kapitel i serien om tips til hvordan du får mere julesex.
Kærlighed og sex

2:3 Sådan får du mere julesex

17. december 2011
af Læge og sexolog Jesper Bay Hansen
foto: ThinkStock
Læge og sexolog Jesper Bay Hansen giver dig her andet kapitel i serien om tips til hvordan du får mere julesex.

Sådan får du mere julesex

Vi bringer frem til juleaften et kapitel om julesex hver lørdag. Her får du det andet.

Vil have ild i lagenerne i juleferien? Det kan du gøre ved at opfylde din mands dybeste ønsker. Her får du et par eksempler på det mænd gerne vil have - og tips til hvordan du giver ham det.

En fræk pige. Manden vil også gerne have en fræk pige, og hun fås i mange udgaver. Du har sikkert en fornemmelse af, hvad en fræk pige er for din mand. Hvis ikke så forsøg dig frem som den trusseløse nissepige, der med glæde deler ud af sine pebernødder. Din frækhed må meget gerne være en del af et lille rollespil. Mange mænd fantaserer om forskellige slags rollespil men får måske ikke udtrykt sine ønsker og fantasier.

FAKTA

Jesper Bay-Hansen er speciallæge i almen medicin med videreuddannelse i sexologi, kognitiv terapi og kognitiv coaching. Han har i flere år arbejdet med lykke i livet og beskæftiger sig til daglig med lykke i relation til vores sundhed, seksualitet, arbejde, fritid, værdier m.m.

Læs mere på Sexogsamtale.dk

Så du kan beslutte dig for at tage teten. Et godt sted at starte er at gøre noget, så du selv føler dig endnu mere sexet, end du allerede gør i forvejen. Det kan være en fiks frisure, eller måske det er på tide at lufte g-strengen, der har fået lov til at samle støv i klædeskabet siden sommer. Manden vil gerne en sexet pige, og han vil i høj grad også en fræk pige, der føler sig sexet.

Pigen der slipper sin lidenskab løs. Manden har ofte et stort ønske om at se sin piges mest dyriske lidenskab. Han har ofte et ønske om at give hende ikke bare god sex men sit livs bedste orgasmer. Det er ikke meningen, at pigen skal simulere orgasmer for at indfri mandens ønske - det er en faldgruppe, for manden vil have autenticitet. Så vil han langt hellere have pigen, der følger sine lyster og slipper sin lidenskab løs.

Mit budskab er, at manden som regel gerne vil give sin pige rigtig gode sexoplevelser. Mit råd til pigen er derfor at guide sin mand til, hvad der er god sex for hende. Nogle piger vil måske have det bedst med at udtrykke sig med ord, andre kan guide deres mand og evt. gøre brug af, hvad jeg kalder "ført hånd-øvelsen". Den går ud på, at manden stiller sin hånd til rådighed for kvinden, og at hun herefter bruger hånden på alle de måder og alle de steder, der føles dejligt for hende. Kvinden guider på den måde sin mand til ikke alene intimitet men sex, der kan få englene til at synge.

Læs også: 1:3: Sådan får du mere julesex

Læs også: 3:3: Sådan får du mere julesex

Få næste kapitel om julesex på lørdag.

Jesper Bay-Hansen er læge og sexolog.
3. september udkom hans bog
"Recepten på lykke".

Læs også