Gravide kvinder i samme måned
Gravid

Utroligt: Disse kvinder har termin i samme måned!

7. marts 2016
af Anne Romanelli
Dette Instagram-billede er gået verden rundt, fordi det meget præcist illustrerer, hvor forskelligt gravide kvinder bærer deres maver.

Den australske fitness-model Chontel Duncan har fået stor opmærksomhed og tusindvis af kommentarer med på vejen, siden hun i november lagde et billede på Instagram af sig selv og veninden Nat.

Læs også: Derfor opdager nogle ikke deres graviditet før fødslen

Begge kvinder er nemlig gravide og har termin i denne måned, men som man kan se på billedet, er der enorm forskel på deres maver:

https://imgix.femina.dk/insta_1.jpg

På billedet er Chontel 21 uger henne i sin graviditet, mens Nat blot er 4 uger længere fremme, men hvor det overhovedet ikke kan ses, at den førstegangsgravide Chontel er gravid, så buler den tredjegangsgravide Nat ud i stor stil.

Læs også: Så mange føder uden at ane, at de er gravide

- Alle kvinder bærer deres graviditet forskelligt, og det betyder ikke, at man gør noget forkert eller usundt. Begge vores babyer er i sund udvikling, og vi har begge haft fantastiske graviditeter indtil videre, hvor vi har følt os fantastisk godt tilpas og fulde af energi, skriver Chontel Duncan som kommentar til billedet, der bl.a. er blevet vist og omtalt i flere store amerikanske medier.

Siden har Chontel, der altså nu nærmer sig fødslen, lagt et nyt billede af sin mave på Instagram – denne gang 36 uger henne i graviditeten:

https://imgix.femina.dk/instagram.jpg

Læs også