Se her, hvordan du handler babyudstyr sikkert online.
Gravid

Sådan handler du babyudstyr sikkert online

af Anne Romanelli 14. oktober 2015
Internettet bugner af tilbud på babyudstyr, men desværre er der også masser af falske varer i omløb. Her er nogle gode råd til, hvordan du handler sikkert, når du køber babyudstyr online.

Babyudstyr

Det er dyrt at få børn, derfor søger mange forældre naturligvis efter billige fund online, når de shopper babyudstyr.

Men på onlinemarkederne er der et højt antal forfalskede varer, der udgiver sig for at være et kendt mærke, og de er desværre meget nemme at finde i god tro.

Forældre er derfor nødt til at være på vagt for ikke at købe usikre produkter eller produkter af inferiør kvalitet til deres børn. Og hvordan griber man lige dét an? 5 gode råd - sådan handler du babyudstyr sikkert online Kevin Day fra MarkMonitor Danmark giver her sine 5 bedste råd til, hvordan du undgår at blive snydt, når du handler babyudstyr på nettet (MarkMonitor er et af verdens førende firmaer, som udvikler software til beskyttelse af rettigheder på internettet): Pris: Kriminelle, der forfalsker varer, er blevet klar over, at nogle gange er det mere overbevisende jo mindre produktet bliver sat ned. Søg rundt omkring for den vejledende udsalgspris, og selv hvis produktet har en lille rabat, såsom 20 pct., er det værd at tjekke andre produkter på websitet for at se, om deres rabatter svarer til.   Selve hjemmesiden: Selvom nogle websites ser professionelle ud ved første øjekast, så er de kriminelle ikke altid så betænksomme med ”Om os”-siden eller ”FAQ”-siden. Tjek disse sider, kig på leveringsoplysningerne og læg mærke til, hvor firmaet har hovedkvarter – stemmer det overens med mærkets faktiske information? Kig også på leveringsmuligheder – bedrageriske sider gør sjældent et større arbejde ud af dette. Returnering og beskyttelse af fortrolige oplysninger: Disse oplysninger bør vær tydelige, hvis det er en troværdig side. En bona fide-forhandler bør opgive en mulighed for, hvordan man kan annullere ordrer, og hvordan man kan returnere varerne. Kriminelle vil ikke normalt investere tid i at lave en klar og tydelig fortrolighedspolitik, så hold øje med, om der findes sådan en på websitet. Check hjemmesideadressen: Websites, der på falsk vis udgiver sig for at være et oprigtigt mærke, og antallet af sådanne “cybersquatters” er stigende. Når man laver en umiddelbar søgning på et mærkes navn, så tjek for stavefejl både på hjemmesiden og i URL-adressen. Hvis adressen begynder med https://, betyder s’et, at det er en sikker side. Nogle af de store brands har dedikerede sider på deres hjemmeside, så forbrugere kan tjekke, om en anden hjemmeside er autoriseret. Online markedspladser: Selv hvis markedspladsen er et velkendt navn, så tjek anmeldelserne af den sælger, du vil købe af, eller prøv at finde samtaler i online fora og snak med andre sælgere, før du placerer ordren.

Her kan du shoppe babyudstyr - billigt og sikkert!

Babytorvet.dk : Danmarks største udvalg af babyudstyr i høj kvalitet - og altid med gode rabatter og tilbud. Find barnevogne, autostole, slynger - ALT.

Babygear.dk : Her finder du alt fra møbler og gadgets til tøj og legetøj i god kvalitet - og så er der fri fragt og altid gode rabatter og tilbud at finde på siden.

Babyshop.dk : Overskueligt site, hvor du hurtigt kan finde gode tilbud på alt, hvad du skal bruge til din baby - og til dit større barn.

Læs også:

Sådan får du billigere babyudstyr - gode tips til at presse prisen ned i butikken!

Tjekliste med babyudstyr: Dét får du brug for til din nyfødte

Guide: Find den rigtige autostol

Det skal du holde øje med, når du køber barnevogn

Vælg den rigtige klapvogn første gang

Babyudstyr - hvad er nødvendigt og unødvendigt?

Her finder du smarte gadgets til babyer og børn - der gør livet meget lettere! >>