Babyudstyr kan være dyrt - her er tips til at prutte prisen ned!
Gravid

Sådan får du billigere babyudstyr

6. juli 2015
Af Anne Romanelli
Foto: Pantherstock
Kun hver femte dansker prutter om prisen på babyudstyr, selvom der er særdeles gode chancer for at forhandle prisen ned. Se her, hvor gode chancerne er – og få masser af tips til, hvordan DU kan prutte om prisen på babyudstyr!

Babyudstyr

Det er dyrt at få børn, men der kan sagtens være penge at spare, når du køber babyudstyr. Det viser en ny undersøgelse, som Megafon har foretaget på vegne af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Her har man spurgt 5.000 danskere om deres købeadfærd, og konklusionen er, at hele 72 % af de, der forhandler om prisen, typisk har held med at få prisen ned.

Til gengæld er det langt fra alle, som kaster sig ud i at prutte om prisen på babyudstyr. Således er det kun lidt mere end hver femte dansker, som forsøger at gøre en bedre handel.

Om det skyldes, at man ikke tænker over at prutte om prisen, eller om modet til at gøre det svigter, konkluderer undersøgelsen ikke noget om. Men mon ikke ovenstående succesrate vil medføre, at flere prøver lykken fremover?

I galleriet nedenunder får du i hvert fald 8 gode råd til, hvordan du kan prutte om prisen på babyudstyr:

(Rådene kan også bruges, når du køber andet end babyudstyr. Og husk: Lykkes det ikke at få rabat, første gang du forhandler, du så opgiv ikke. Øvelse gør mester!)

Julefrokosten behøver ikke være kedelig! Med en rabatkode til Zalando er der råd til meget mere! Vær festen midtpunkt og hent din rabatkode her klik her

Her finder du smarte gadgets til babyer og børn - der gør livet meget lettere! >>

Læs også