SuperBrugsen har lanceret en ny babypakke.
Gravid

Ny babypakke på markedet – med produkter til både mor og barn

30. maj 2016
af Anne Romanelli
Babypakker er populære blandt kommende og nybagte forældre, da de indeholder nyttige produkter til den nye familie. Nu ser endnu en babypakke dagens lys.

Det er nu muligt at føje endnu en af de populære babypakker til samlingen, idet du kan hente en helt ny af slagsen i en landsdækkende butikskæde.

SuperBrugsen har nemlig netop lanceret en babypakke med masser af produkter fra Änglamark – og der er noget for såvel dig som dit barn.

12 søde accessories med dit barns navn

Babypakken indeholder således alt fra bleer, babylotion og vådservietter til hygiejnebind, vaskepulver og dagcreme. Produkterne i babypakken er Svanemærkede og har allergimærket Den Blå Krans. 

En rummelig skuldertaske er der også blevet plads til, så mor og far har noget at fragte alle puslesager og skiftetøj rundt i.

Den bedste autostol er kåret

Babypakke gratis for Coop-medlemmer

Med til historien hører, at babypakken er gratis for Coop-medlemmer, mens den for andre dog koster 220 kr.

Babypakken kan bestilles via www.superbrugsen.dk/baby, og ikke-medlemmer kan via samme link oprette et medlemskab for 200 kr. og efterfølgende få babypakken gratis.

Test af kombivogne: Her er den bedste

- Med dette tilbud vil vi dels gerne ønske vores kunder tillykke med den glædeligste af alle begivenheder, dels vise, at SuperBrugsen har et stort udvalg af rene varer til mor og barn - miljømærkede og mærket med allergimærket Den Blå Krans, siger SuperBrugsens kædedirektør Kenneth Pedersen.

Læs også:

Oversigt: Her får du gratis babypakker

Ny test: Her er den bedste ble til dit barn

Tjekliste: Dét får du brug for til din nyfødte

Gravid uge for uge - så stor er din baby:

Læs også