https://dk-femina-backend.imgix.net/media/article/milestone_cards_0.jpg
Gravid

Husk barnets milepæle med søde fotokort og rammer

15. april 2016
af Anne Romanelli
Disse skønne fotokort og billedrammer er en rigtig sød måde at markere sit barns milepæle. Og så har du de fineste minder om de store begivenheder!

Fotokort

Med Milestone Cards kan du forene dit barn, den vigtige milepæl og datoen for milepælen i ét og samme foto! Den sødeste måde at huske dagen, hvor dit barn f.eks. spise skemad for første gang. Tag et billede af barnet, mens det spiser skemaden, og lad milepæl-kortet (hvor der står, at barnet i dag spiste sin første mundfuld) indgå i billedet. Enten ved, at du selv holder kortet, eller at dit barn gør. Milestone Cards er også den perfekte gave for enhver i din omgangskreds, som venter sig eller lige er blevet forældre.

Milestone Babykort

https://dk-femina-backend.imgix.net/baby_1.jpg
https://dk-femina-backend.imgix.net/junior_0.jpg
https://dk-femina-backend.imgix.net/gravid_0.jpg
https://dk-femina-backend.imgix.net/tvillinger.jpg

Her kan du købe 48 stk. for 199,95 kr. (gratis fragt!) >>

Billedrammer

Du kan også mindes dagen for dit barns første skridt med en sød billedramme, hvor der både er plads til et billede af barnet og et fodaftryk i enten gips eller sværte. Du kan selvfølgelig også lave aftryk af hånden i stedet, hvis du hellere vil det, og der behøver naturligvis heller ikke være en særlig anledning som f.eks. barnets første skridt. Hver dag med dit barn er værd at mindes! Nedenunder finder du nogle søde eksempler, der også er gode som gaver til bedsteforældrene!

Pearhead collageramme

https://dk-femina-backend.imgix.net/collage.jpg

4 billedrammer med plads til babybilleder og et detaljeret aftryk af den lille nuttede babyhånd- og fod. Med ’clean-touch’- stempelpude: En nem løsning uden besværet med gips, der skal tørre osv. Barnets fod kommer IKKE i kontakt med sværten, så det er nemt at gå til. Kan både hænge på væggen og stå som klassisk billedramme.

Få 4 billedrammer for 238,00 kr. her (gratis fragt!) >>

Happy Hands billedramme

https://dk-femina-backend.imgix.net/ramme_1.jpg

Hvid dobbeltramme i enkelt og stilfuldt design med plads til både billede og hånd- eller fodaftryk. Måler 36,5x23,5 cm. Afstøbningen er meget nem at anvende, og der er tydelige instruktioner på, hvordan man gør.

Køb billedrammen til 209,00 kr. her (gratis fragt!) >>

Happy Hands billedramme

https://dk-femina-backend.imgix.net/ramme_2.jpg

Du kan også få billedrammen fra Happy Hands i sølv med plads til både hånd- og fodaftryk samt to små biller i ét. Måler 32,5x23,5 cm, og også her får du tydelige instruktioner på, hvordan afstøbningen nemt kan laves.

Køb billedrammen til 269,00 kr. her (gratis fragt!) >>

Se også:

https://dk-femina-backend.imgix.net/navn_0.jpg
https://dk-femina-backend.imgix.net/webshop.jpg

Sjove mor-citater:

SJOVE mor-citater

Læs også