Gratis babypakker
Gravid

Guide: Her får du gratis babypakker

af redaktionen 4. oktober 2019
Foto: Panthermedia
Gratis babypakker med alt fra legetøj til bleprøver er guld værd for kommende og nybagte forældre, der i forvejen må bruge masser af penge på babyudstyr. Her er en oversigt over gratis babypakker, som du kan hente i butikker landet over.

Oversigt over gratis babypakker

Der er mange lækre ting at hente i de gratis babypakker, man efterhånden kan få en del steder. Se oversigten over de gratis pakker, hvad de indeholder, og hvordan du får fat i dem. 

De gratis babypakker indholder selvfølgelig ikke alt til en nyfødt baby - se en komplet tjekliste over babyudstyr her

Rema 1000 gratis babypakker

Den gratis babypakke fra Rema 1000 består af en pakke af Rema 1000s egne New Born-bleer, vådservietter, skumvaskeklude, en sut, en bamse samt en overraskelse. Babypakken bestilles her og afhentes i den lokale Rema 1000-butik. Pakken har en værdi af ca. 80 kr. Der udleveres 1 babystartpakke pr. barn - ikke pr. husstand.

Lyt til fødselsberetninger på mamas podcast helt gratis! Hvad enten du er gravid eller har født, så er rigtige kvinders fødselsberetninger fantastiske fortællinger at lytte til. Lyt med her

Lidl gratis babypakker

Lidls gratis babypakker indeholder som udgangspunkt 1 pakke Toujours bleer, 1 pakke Sensitive vådservietter, 1 Bodystocking i 100% økologisk bomuld og 1 genanvendelig taske i 100% økologisk bomuld, men indholdet kan variere. Du bestiller babypakken her. Når felterne er udfyldt, modtager du bekræftelsen via email. Herfra skal bekræftelsen printes ud og medbringes i din lokale Lidl-butik ved afhentning af din babystartpakke.

 

LÆS OGSÅ: Babyudstyr - nødvendigt eller unødvendigt? 

 

Fakta gratis babypakker

Den gratis babypakke fra Fakta indeholder d alt fra sut og bleer til pusleunderlag og zinksalve. Du skal bare tilmelde dig her, så får du dit værdibevis sendt på sms (skal åbnes på en smartphone) og kan afhente din kuffert i din lokale Fakta.

Føtex gratis babypakker

Føtex har lavet tilbuddet 'Føtex for de små', hvor man tilmelder sig et gratis nyhedsbrev via mail, der indeholder gode råd om barnet, særlige rabatter på alt fra bleer til allergimærket vaskepulver og flyverdragter - alt sammen tilpasset dit barns alder. Er du forælder med barn eller børn op til 3 år, får dit barn en velkomstgave ved tilmelding. Er du gravid, får du udover velkomstgaven også en eksklusiv baby-startpakke. med bl.a. bleer og plejeprodukter.

BabySam gratis babypakker

BabySams gratis babypakke, den såkaldte BabyBox, har en værdi af 599 kr. og indeholder bl.a. en pakke Pampers New Baby-bleer, en Avent-sut, Derma Eco Slave, en blespand fra AngelCare og et gavekort på 100 kr. til BabySam. For at få din BabyBox skal du bestille den her  f.o.m. 3 måneder før termin til 3 måneder efter, at barnet er født. Når du har udfyldt formularen, modtager du en kvittering, som du viser i din lokale BabySam, hvor din BabyBox vil blive udleveret.

LÆS OGSÅ: Det skal du holde øje med, når du køber barnevogn

BabySam sikkerhedsboks

BabySam har også samlet en sikkerhedsboks med informationsfoldere og vareprøver, der skal være med til at forebygge ulykker blandt børn. Sikkerhedsboksens produkter er til børn i alderen 6-9 måneder og består bl.a. af refleks til barnevognen, solskærm til bilen, babysalve, førstehjælpskit og gratis børneulykkesforsikring, der dækker i 6 måneder fra Codan Forsikring. Du kan bestille din Sikkerhedsboks her f.o.m. dit barns fødsel og 9 måneder frem, og du vælger du selv i hvilken BabySam-butik, du ønsker at hente den.

LÆS OGSÅ: Guide: Find den rigtige autostol

Libero gratis babypakker

Tilmeld dig Libero Klubben, inden dit barn er 1 måned – og få en gratis blepakke med prøver på Libero Touch. Du får en sms med en mobilkupon, som du kan indløse til en prøvepakke i Bilka, Føtex, Kvickly eller SuperBrugsen. Som medlem af Libero Klubben får du desuden flere klubfordele, emails om graviditeten, fødslen, det lille barns udvikling, søvn, amning og de nye forældreroller samt en Libero-app, hvor du kan følge din baby uge for uge. Desuden får du adgang til Forældresnak, hvor du kan dele tips og god råd med andre forældre.

NAME IT gratis babypakke

Få en gratis overraskelse til en værdi af mere end 300 kr. fra tøjmærket NAME IT. Indholdet passer til både drenge og piger og er blødt bomuld. Pakken skal afhentes i en NAME IT-butik efter eget valg, efter du har bestilt den her.

Ønskebørn gratis babypakke

Du kan hente en gratis Ønskeboks i Ønskebørns butikker. Du kan hente den fra 5 måneder før termin og senest 3 måneder efter. Babypakken indeholder en sut samt en sutteflaske fra Philips Avent, et sikkerhedskilt til bilen fra Maxi-Xosi, en voucher på 100 kroner til en Stork pusletaske, en sutteklud fra Tryg, brystvortesalve og ammeindlæg fra Medela, et fotokort fra Neonate, en voucher til fotobøger, en melamin tallerken, samt en hagesmæk eller stofbleer fra Sebra. Du skal bestille den her, før du henter den i din lokale butik.