Gratis babypakker 2023
Gravid

Guide: Her får du gratis babypakker

4. januar 2023Opdateret 8. april
af redaktionen
Foto: Panthermedia
Gratis babypakker med alt fra legetøj til bleprøver er guld værd for kommende og nybagte forældre, der i forvejen må bruge masser af penge på babyudstyr. Her er en oversigt over gratis babypakker, som du kan hente i butikker landet over.

Gratis babypakker med alt fra legetøj til bleprøver er guld værd for kommende og nybagte forældre, der i forvejen må bruge masser af penge på babyudstyr. Her er en oversigt over gratis babypakker, som du kan hente i butikker landet over.

Hvad er en babypakke?

En babypakke er en, ofte gratis, startpakke til gravide og nybagte forældre. Derfor kaldes de ofte også for babystartpakker. Babypakkerne kan du få alle mulige steder, som Rema 1000, Skoringen eller Libero, og de indeholder alle forskellige ting til den lille nye familie.

Hvornår bestiller man en gratis babypakke?

Babypakker er til kommende og nybagte forældre, og de fleste kan bestilles allerede, når du er gravid. Babypakkerne kan dog også både bestilles og afhentes efter barnet er født, og nogle kan du endda få helt op til barnet er 3 år.

Det kan være en god ide at bestille nogle af babypakkerne inden fødslen, mens du stadig er gravid, da de indeholder gode ting til den nyfødte. Babypakkerne kan f.eks. indeholde bleer, vaskeklude, sutter eller ammeindlæg. Du kan se, hvad de forskellige babypakker indeholder længere nede.

Hvordan bestiller man en babypakke?

Babypakker kan bestilles online på de forskellige butikker og forretningers hjemmesider, hvorefter de sendes med posten eller kan afhentes i de fysiske butikker.

Du kan bestille babypakker via links i listen herunder, hvor du blot skal indtaste dine oplysninger, og så får du en gratis babypakke med brugbare ting til livet med en lille ny.

Er babypakker helt gratis?

Mange babypakker kan du få helt gratis ved at bestille online og hente i en butik. Nogle af de gratis babypakker skal du betale for fragt, hvis den skal leveres hjem til jer, så den er ikke helt gratis men tæt på.

Der findes også babypakker, du skal betale for, men til gengæld får produkterne i babypakken til en fordelagtig pris. Du kan f.eks. købe en babypakke fra Mammabox eller Preggobox.

Der findes dog masser af gode, gratis babypakker, som du kan få fingre i, og vi har samlet alle de gratis babypakker i en liste herunder.

Her kan du få gratis babypakker

Der er mange lækre ting at hente i de gratis babypakker, man efterhånden kan få en del steder. Se oversigten over de gratis pakker og hvad de indeholder her.

De gratis babypakker indeholder selvfølgelig ikke alt til en nyfødt baby - se en komplet tjekliste over babyudstyr her.

REMA 1000 babypakke

Babypakken fra REMA 1000 er en fin, lille startpakke der fejrer det nye forældreskab. Du kan bestille REMA 1000s babypakke på hjemmesiden og afhente den i den lokale REMA 1000-butik. Der udleveres 1 babystartpakke pr. barn - ikke pr. husstand.

Hvad er der i REMA 1000 babypakke?

Den gratis babypakke fra Rema 1000 indeholder babyprodukter fra REMA 1000, som kan være alt fra bleer, sutter, vaskeklude eller børnevenlige sæber, olier og cremer. Det er ikke oplyst, hvad pakken præcist indeholder, så der venter sig en overraskelse.

Bestil REMA 1000 babypakke her.

BabySam babypakke

BabySams gratis babypakke er den såkaldte BabyBox. For at få din babypakke fra BabySam, skal du bestille den på BabyBox hjemmesiden. Du kan bestille den allerede, når du er gravid og hente den op til 3 måneder efter fødslen. Når du har udfyldt formularen, modtager du en kvittering, som du viser i din lokale BabySam, hvor din BabyBox vil blive udleveret.

Hvad er der i BabySam babypakke?

BabySams babypakke indeholder de lækre Libero Touch bleer og en Phillips AVENT sut til den lille ny. Til mor indeholder babypakken også en pakke Always trusseindlæg og en værdikupon på 100 kr., der gavner hele familien.

Bestil BabySam babypakke her.

Libero babypakke

Tilmeld dig Libero Klubben, og få en gratis velkomstgave, du og din nyfødte kan nyde glæde af. Velkomstgaven skal bestilles før barnet er 8 uger, og der kan bestilles én pakke per husstand og graviditet.

Hvad er der i Libero babypakke?

Babypakken fra Libero gemmer på to Libero Touch bleer i henholdsvis str. 1 og 2, Libero Wet wipes rejsepakke og en Libero sommerfugl.

Som medlem af Libero Klubben får du desuden flere klubfordele, e-mails om graviditeten, fødslen, det lille barns udvikling, søvn, amning og de nye forældreroller samt en Libero-app, hvor du kan følge din baby uge for uge. Desuden får du adgang til Forældresnak, hvor du kan dele tips og gode råd med andre forældre.

Tilmeld dig Libero Klubben og få din velkomstgave her.

Ønskebørn babypakke

Ønskebørn har samlet nogle brugbare ting til dig og din babys første tid i den såkaldte Ønskeboks. Ønskeboksen kan bestilles helt gratis på deres hjemmeside og afhentes i en af deres mange butikker.

Hvad er der i babypakken fra Ønskebørn?

Ønskeboksens indhold kan variere, men den vil altid indeholde relevant indhold til livet som ny forælder. Der kan f.eks. være sutter, sutteklude eller babybestik.

Bestil din babypakke fra Ønskebørn her.

Babypakke fra Babykasse.dk

Babykasse.dk er en webshop, der gerne vil hjælpe de nybagte forældre godt på vej, og derfor kan du få en gratis prøvepakke. Den gratis prøvepakke er for alle kommende og nye forældre. Alt du skal gøre er at oplyse navn og adresse på deres hjemmeside.

Hvad er der i Babykasse.dk babypakke?

Med babystartpakken fra Babykasse.dk får du gratis Libero bleer i størrelse 1 og 2, som er perfekte til den nyfødte.

Bestil en babypakke fra Babykasse.dk her.

Skoringens babypakke

Babypakken fra Skoringen er ren forkælelse til babys små fødder, og giver en god start på motorikken. Det er både en praktisk og hyggelig babypakke, som du kan få helt gratis.

Hvad er der i Skoringens babypakke?

Der er lækre kvalitetsprodukter i Skoringens babypakke, der både indeholder strømper af bomuld, en blød krammebold og en sutteklud. Når dit barn fylder 1 år, giver Skoringen et par skindfutter, som den lille kan tage sine første skridt i.

Med i Skoringens babypakke får du også en folder med viden om, hvordan du passer bedst på dit barns fødder.

Bestil babypakke fra Skoringen her.

Babypakke fra Smartkidz

Smartkidz hjælper den nye familie godt i gang med en næsten gratis babypakke. Babypakken koster kun 1 krone, og der kan bestilles én per husstand. Hvis du er medlem, sendes babypakken gratis, og hvis ikke, koster fragten 39 kr.

Hvad er der i babypakken fra Smartkidz?

I denne babypakke får du 1 stykke babytøj. Du kan vælge i størrelse 50 eller 56 og derudover mellem babytøj til dreng, pige eller unisex. Du ved ikke på forhånd, hvilket stykke tøj du får, da det kommer an på, hvad der er på lager, men det hele er af høj kvalitet.

Få babypakken fra Smartkidz her.

Digital babypakke fra Babyuniverset

Babyuniverset tilbyder en digital babypakke, som du kan modtager på mail, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Alt du skal oplyse er din e-mail og terminsdato.

Hvad er der i Babyuniversets babypakke?

Den digitale babypakke får du en kode, du kan bruge til at bestille fine milepælskort, plakater og skabeloner til fødselstavle. Derudover får du også en e-bog med 5 tips til en god barsel. Babyuniverset byder på masser af fordele, som først afsløres, når du downloader babypakken.

Få den digital babypakke fra Babyuniverset her.

Mammashops digitale babypakke

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet på Mammashop.dk og få en gratis, digital babypakke. Du skal blot oplyse navn, e-mail, terminsdato og eventuel køn baby.

Hvad er der i den digitale babypakke fra Mammashop.dk?

Du får en gratis e-bog med den digitale babypakke og derudover masser af gode rabatter til webshoppen, som kan bruges til både at købe ting til baby og resten af familien.

Få en gratis babypakke fra Mammashop.dk her.

Læs også