Kvinde i fødsel
Gravid

Far efter kejsersnit på live-tv: Det er så surrealistisk

18. februar 2016
af Anne Romanelli
Det var en både glædesstrålende og overvældet Phillip Breining, som onsdag aften udtalte sig om fødslen af sit første barn, efter at kæresten Sille havde fået kejsersnit på direkte tv.

- Det gik rigtig godt! Og som vi havde håbet på selvfølgelig – at der kom en velskabt dreng ud. Det er det største!

Sådan lød ordene fra en lykkelig og lettet Philip Breining, efter at han onsdag aften blev far for første gang til en sund og velskabt dreng, lille Sander, og ganske kort efter gav et interview til Danmarks Radio.

https://imgix.femina.dk/phillip.jpg

(Foto: Phillip taler ud på DR1 efter fødslen.)

Som noget helt særligt, blev fødslen af hans søn nemlig vist på direkte på tv, idet DR1 transmitterede fødslen live fra Næstved Sygehus.

Læs også: Sille skal føde på direkte tv - sådan har jeg det før fødslen!

Anledningen var, at Sander skulle fødes ved kejsersnit, og sammen med Danmarks Radio ønskede han og barnets mor, Sille Tejlmann, at vise, hvad et kejsersnit egentlig indebærer, ligesom man gerne ville sætte gang i en debat om, hvad der egentlig er af fordele og ulemper ved kejsersnit.

Det er så surrealistisk

Alt gik heldigvis godt og lige efter planen, men selvom 32-årige Phillip Breining nu endelig kan holde sin dejlige søn i armene, har han stadig svært ved at forstå den overvældende situation.

Læs også: Kejsersnit - fordele og ulemper

- Det er så surrealistisk. Min kæreste har haft ni måneder til at vænne sig til det, og jeg har skullet vænne mig til det på en halv time, ik? Så det er helt vildt, og jeg glæder mig til at lære ham at kende, siger den nybagte far og tilføjer:

- Jeg håber, at danskerne har fået dét ud af det at se, hvor stor en operation det er, og at det ikke bare er noget, man ’bare gør’. Vi har selv haft store overvejelser omkring det.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive fædre i 2016 >>

(Billederne i galleriet er fra Pinterest)

Artiklen indeholder affiliatelink

Læs også