Gravid

Endelig en skråstol, din baby må sove i

14. april 2014
af Redaktionem
foto: PR
Gør hverdagen med baby nemmere med den nye skråstole ’3in1 Rocker-Napper’. Den kan nemlig lægges helt ned, så baby kan sove videre, i en god liggestilling … og du kan holde en velfortjent pause.

Du kender det sikkert. Din baby hygger sig i skråstolen og bum, så falder han i søvn. Du trænger i den grad til en pause, men ved også, at dit barn ikke har godt af at sove videre i skråstolen, da hans ryg ikke har godt af at sidde op i længere tid. Din pause og babys tiltrængte lur risikerer at gå i vasken, fordi du ikke bare kan lade ham blive i skråstolen og sove videre.For koldt for baby at sove ude i barnevognen?Men hør her. Der er godt nyt. Tiny Love har netop udviklet en ny skråstol, som du kan lægge helt ned. Så kan baby sove videre i en god liggestilling, mens du holder en velfortjent pause.'3in1 Rocker-Napper' er et ægte gennembrud, som gør det nemt at skifte fra legetid til sengetid. Når den står i den skrå vinkel, kan baby lege med det tilhørende elektroniske lys og musiklegetøj og undersøge verden omkring sig. Og når baby er faldet i søvn, kan du nemt skifte mellem de forskellige indstillinger. Og så kan skråstolen laves om til en helt flad seng med en fast madras og rejste kanter. Så har baby det rigtig dejligt.

Se hvordan '3in1 Rocker-Napper' virker herLæs også: Her sover dit spædbarn sikrestEfter den 18 måneder lange udviklingsproces og med dets elegante design, behagelige og vaskbare stof, er Tiny Love patent-pending '3in1 Rocker-Napper' virkelig med til at gøre hverdagen nemmere. Den passer til den nyfødte baby og helt op til småbørnsalderen. Den vil være i forretningerne fra april 2014. Sådan får du baby til at sove